Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Leonardo di Caprio;

Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Leonardo di Caprio;

Είναι hot, παρότι δεν είναι μοντέλο!

Ο Leonardo DiCaprio φυσικά δεν έχει μάθει να μένει μόνος για πολύ. Τι για πολύ- καθόλου. Ο διάσημος ζεν-πρεμιέ δεν είναι και τόσο... 'πρεμιέ' στις όμορφες γυναίκες. Γνωστός μοντελοφάγος κατά συρροή, αποφάσισε να κατακτήσει μία ακόμη αιθέρια και πάντα ξανθιά ύπαρξη. Ιδού, λοιπόν, η νέα του λατρεία: η ανερχόμενη ραγδαία, Margot Robbie!

Η εν λόγω δεσποινίδα μπορεί να είναι δύο μέτρα, κούκλα, σέξι και ξανθιά γαλανομάτα όπως του αρέσει αλλά δεν είναι μοντέλο. Για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό ο ηθοποιός αλλάζει κατηγορία και επιλέγει άλλο επάγγελμα. Τα έφτιαξε με την συμπρωταγωνίστριά του στο "The Wolf of Wall Street," και από ό, τι γράφεται το ειδύλλιο προμηνύεται καυτό!

MargotRobbieLeonardoDiCaprioSetWolfWallkW1ICNueVkll



Τα νέα έχουν ως εξής: Από την περασμένη εβδομάδα ο Leo τη βγάζει .... ολονυχτίς στο διαμέρισμα της Margot στο New York City. Πέρασαν μάλιστα μαζί και το βράδυ των γεννεθλίων του το Νοέμβρη. Πηγές από τα γυρίσματα αναφέρουν πως: 'Η χημεία ανάμεσα στον 38χρονο σταρ και τη νεαρή ηθοποιό είναι απίστευτα έντονη. Δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο'.

Διαβάστε ακόμη:

H Jessica Simpson προσπαθεί μάταια να κρύψει την κοιλίτσα της

O Romeo Beckham στη νέα Burberry καμπάνια