Rihanna: Από το φτωχόσπιτο στα Barbados στην έπαυλη των 12εκ.δολαρίων στο L.A (photos)

Rihanna: Από το φτωχόσπιτο στα Barbados στην έπαυλη των 12εκ.δολαρίων στο L.A (photos)

H Riri μόλις αγόρασε το νέο της σπίτι

Eίναι αναμφίβολα μία από τις πιο hot παρουσίες του Hollywood. Κανείς δε μπορεί να την αμφισβητήσει, αφού είναι ολοφάνερο ότι είναι μία από τις καλύτερες performer. Το budget της έχει ανέβει πολύ και μιας και έχει πια μια... μικρή οικονομική άνεση, είπε να αγοράσει μια βίλα στην περιοχή του Los Angeles.


H επένδυσή της αυτή θα της στοιχίσει... μόνο 12 εκατομμύρια δολάρια. Οικονομικότατη δεν τη λες, αλλά αφού της περισσεύουν, καλά κάνει. Φυσικά το σπίτι παρέχει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει η όμορφη τραγουδίστρια. Εκτίνεται σε 1.020 τ.μ και φυσικά διαθέτει εξωτερική πισίνα για να χαλαρώνει η 24χρονη star. Περιέχει 7 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια, ένα δωμάτιο με υπολογιστές και ένα playroom για να παίζει με τους φίλους της επιτραπέζια.


Δίπλα στην πισίνα υπάρχει ένα bar και ένα εκπληκτικό barbecue. Στον κήπο υπάρχει ένα extra barbecue, Jacuzzi και φυσικά πολλές ξαπλώστρες για να απολαμβάνει αυτή και η οικογένειά της τον καλιφορνέζικο ήλιο.


Στο παρελθόν βέβαια, όλα αυτά φάνταζαν όνειρο για τη RiRi, αφού μεγάλωσε σε ένα μικρό, φτωχό σπιτάκι στα νησιά Barbados. Όπως βλέπετε και στη gallery το πατρικό της σπίτι δε θα μπορούσε να ήταν ούτε αποθήκη στη νέα βίλα που μόλις απέκτησε.


Αυτό θα πει αλλαγή ζωής! Εύγε Rihanna. Δούλεψε και το πέτυχε

Δείτε στη gallery photos από το νέο της απόκτημα, καθώς και το σπίτι που έμενε όταν ήταν ακόμη παιδί.

Διαβάστε ακόμα:

H Rihanna «έχει ξεφύγει»: Δείτε όλες τις προκλητικές photos που έχει ανεβάσει η ίδια στο instagram

Rihanna- Chris Brown: πρώτη φορά παραδέχονται μέσω twitter πως είναι μαζί (φωτός)

Hot hot hot! Δείτε την sexy φωτογράφηση της Rihanna, παρέα με την Kate Moss