Ο πατέρας του είναι 69χρονος superstar. Ποιος είναι;

Ο πατέρας του είναι 69χρονος superstar. Ποιος είναι;

Μία σπάνια έξοδος της διάσημης οικογένειας

Οι paparazzi ελάχιστες φορές έχουν «συλλάβει» το αγόρι της φωτογραφίας σε έξοδό του με την διάσημη οικογένειά του. Ο μπαμπάς του, που στον κόσμο της μουσικής είναι κάτι σαν γαλαζοαίματος, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις για τα 50 χρόνια της μπάντας του και αποφάσισε να το γιορτάσει παίρνοντας τον μικρό Lucas, και τρία ακόμα από τα -επτά συνολικά- αδέρφια του (την 28χρονη Lizzie, τον 27χρονο James και την 20χρονη Georgia May) και μαζί επισκέφθηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης.

Ο λόγος για τον Sir Mick Jagger τον οποίο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να περνάει χρόνο με την οικογένειά του στο Μεγάλο Μήλο. Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της παρέας είναι καρποί του έρωτα του superstar με το μοντέλο Jerry Hall (με την οποία απέκτησε, συνολικά, τέσσερα παιδιά) ενώ μητέρα του μικρού Lucas είνι η Βραζιλιάνα καλλονή Luciana Gimenez, με την οποία ο Jagger είχε μία σύντομη σχέση στα 90's.

Ο rockstar, φορώντας μαύρο παλτό, μπλε καπέλο και κρατώντας, μπροστά στο πρόσωπό του το κατακόκκινο κασκόλ του, ώστε να μην τον αναγνωρίσουν, ελάχιστα θύμιζε τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Jagger που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πάνω στη σκηνή. Μετά την επίσκεψη στο Μουσείο, για την οποίο ο Βενιαμήν της οικογένειας φαινόταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, ο Jagger πήγε τα παιδιά του για δείπνο στο διάσημο εστιατόριο Sette Mezzo του Upper East Side.

Διαβάστε ακόμα:
Στον ινδουϊστικό γάμο του Mick Jagger με την Jerry Hall
Το κλεμμένο φιλί της Jade Jagger
Στο γάμο της Jade Jagger: Ξανά περήφανος μπαμπάς ο Mick!