Γιατί γδύνεται στη σκηνή ο Justin Bieber;

Γωγώ Φούντα
Γιατί γδύνεται στη σκηνή ο Justin Bieber;

Ο star κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συγκινήσει την Selena!

Mπορεί να είναι από τους μεγαλύτερους star παγκοσμίως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στερείται συναισθημάτων και ανασφαλειών. Ο λόγος για τον 18χρονο διάσημο τραγουδιστή Justin Bieber ο οποίος φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει πολύ συγκεκριμένες, και αλλόκοτες, συνήθειες.

Μιας και η σχέση του με την Selena Gomez έχει καταντήσει σήριαλ, αφού η επίσης νεαρά star τον παράτησε και πάλι, μετά τα... κολλητιλίκια του με τον πρώην της, Nick Jonas, φαίνεται ότι του σάλεψε, και προκειμένου να δείξει στην πρώην αγαπημένη του τι χάνει, άρχισε να κάνει ένα ωραιότατο στριπτίζ επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συναυλίας!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bieber αποχωρίζεται τα ρουχαλάκια του, μιας και στον πρώτο του χωρισμό από τη Selena, είχε και πάλι πετάξει... κοιλιακό μπας και την συγκινήσει! Αλλά εκείνη βράχος!

Φαίνεται λοιπόν, πως θα πρέπει κάποιος να πει στον Justin, ότι το μυστικό για να κερδίσει και πάλι την μεγάλη του αγάπη, δεν είναι να... τσιτσιδώνεται με την πρώτη ευκαιρία, αλλά να βάλει λίγο μυαλό. Γιατί είναι ολοφάνερο ότι η Gomez αναζητά την ουσία σε έναν... σύντροφο!

Διαβάστε επίσης:

Πόσο αξίζουν τα γεννητικά όργανα του Justin Bieber

Είδηση σοκ: άγνωστοι σχεδίαζαν τη δολοφονία του Justin Bieber

Ποιο τραγούδι αναζητήθηκε περισσότερο στο διαδίκτυο το 2012;