Έξαλλη η Jolie: Η Jennifer Lawrence της πήρε το ρόλο γιατί ήταν... νεότερη!

Έξαλλη η Jolie: Η Jennifer Lawrence της πήρε το ρόλο γιατί ήταν... νεότερη!

Η απογοήτευση χτύπησε κόκκινο

Η Angelina Jolie ξέχασε όπως φαίνεται την Jennifer Aniston και βρήκε νέα Jennifer να μισήσει. Φαίνεται πως άλλη μία Τζένη την έκανε έξαλλη, κλέβοντάς της το ρόλο που κυνηγούσε εδώ και ενάμιση χρόνο!

Δεν είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια του "The Hunger Games" Jennifer Lawrence, η οποία μόλις στα 22 της κάνει τη μία επιτυχία πίσω από την άλλη κερδίζοντας τον πρώτο γυναικείο ρόλο για την ταινία 'Silver Linings Playbook,'" δίπλα στον Bradley Cooper. Η νεαρή σταρ θα υποδυθεί μία συναισθηματικά ασταθή χήρα- νεαρής ηλικίας που συναντά έναν διπολικό (με μανιοκατάθλιψη άντρα).

Ο σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε: «Αρχικά δεν πιστεύαμε πως η μόλις 22 ετών Lawrence το είχε για το ρόλο. Περάσαμε άπειρες ηθοποιούς από ακρόαση και η αλήθεια είναι πως ο ρόλος προοριζόταν για την Angelina. H Jennifer κατάφερε να πάρει το ρόλο με οντισιόν μέσω Skype- είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο ρόλος».

Η Angelina είχε δηλώσει πως «Πρόκειται για έναν ζουμερό ρόλο με φοβερούς διαλόγους που πιστεύω θα είναι υποψήφιος για πολλά βραβεία».

Τα ονόματα ανακοινώθηκαν και λέγεται πως η Angie βγήκε εκτός εαυτού με τα νέα. Έγινε έξαλλη μη μπορώντας να κατανοήσει πως μία κατά πολύ νεότερη και άπειρη της πήρε το ρόλο. Η απάντηση; Εκτός από το ότι ήταν εξίσου καλή, ο ρόλος χρειαζόταν ένα φρέσκο, άκαυτο πρόσωπο. Μία πρωταγωνίστρια που να μπορεί να παίξει τη νέα χωρίς να προβληματίσει το κοινό. Άρα κάποια που να είναι νέα!

Διαβάστε ακόμα:

Ο άγνωστος γάμος της Angelina Jolie

Αngelina Jolie: Κάνει πλαστικές επεμβάσεις για την ημέρα του γάμου της!