Katie Holmes: Έκανε σεξ την περασμένη εβδομάδα με τον Tom Cruise;

Katie Holmes: Έκανε σεξ την περασμένη εβδομάδα με τον Tom Cruise;

Έτσι, τουλάχιστον, υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα

Τις τελευταίες μέρες, οι paparazzi φωτογραφίες της δείχνουν μία Katie Holmes πολύ χαρούμενη αλλά και κουρασμένη. Μπορεί αυτό να οφείλεται στις θεατρικές εμφανίσεις της στο Broadway, για τις οποίες οι κριτικές είναι διθυραμβικές, αν και το περιοδικό Star δίνει μία άλλη εκδοχή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο λόγος που η Holmes δείχνει τόσο εξαντλημένη είναι γιατί, τις τελευταίες νύχτες τις περνάει με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise, ο οποίος βρίσκεται στο Μεγάλο Μήλο για τις ανάγκες προώθησης της νέας του ταινίας, Reacher. Το περιοδικό αναφέρει ότι το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με σκοπό να συζητήσει τα δώρα της μικρής Suri, για τα γενέθλιά της και, από τις πρώτες στιγμές της συνάντησής τους υπήρξε έντονη συναισθηματική φόρτιση μεταξύ τους, η οποία μόνο ένας τρόπος υπήρξε για να εκτονωθεί. Η Holmes παραδέχτηκε ότι ένιωθε καλά που βρισκόταν ξανά στην αγκαλιά του Cruise.

Εμάς, πάλι, αυτό το σενάριο μας φαίνεται μάλλον απίθανο με δεδομένο ότι η Holmes ήταν αυτή που ζήτησε διαζύγιο από τον Cruise (και μάλιστα με πολύ θεαματικό, συνωμοτικό τρόπο) ενώ ο superstar έχει φωτογραφηθεί, τελευταία, αγκαλιά με την αδερφή της Malin Akerman, Jennifer. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις.

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε το νέο «αμόρε» του Tom Cruise (photos)
Νέος έρωτας για την Κatie Ηolmes (;)
Μάθετε το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε η Katie Holmes για χριστουγεννιάτικα δώρα της Suri