Τα άλλοτε sexy οπίσθια της Kim Kardashian έγιναν τεράστια

Τα άλλοτε sexy οπίσθια της Kim Kardashian έγιναν τεράστια

Ξεκίνησε εσπευσμένα γυμναστική

Η Kim δεν ήταν απλά ένα διάσημο πρόσωπο, που ήταν λίγο πιο ζουμερό και γεμάτο, από τις υπερβολικά αδυνατισμένες φιγούρες στο Hollywood, εκέι που το αδύνατο δεν είναι ποτέ αρκετό.
Η Kim Kardashian είναι ο ζωντανός θρύλος για όλα εκείνα τα κορίτσια που όχι μόνο από επιλογή αλλά και από σωματική κατασκευή δεν θα έμπαιναν ποτέ σε ρούχα νούμερο 0. Την Kim δεν την ένοιαζε ποτέ το 0. Ήταν και είναι περήφανη για τις καμπύλες της, για το εντυπωσιακό ντεκολτέ της και για το δυνατό της σημείο που είναι τα οπίσθιά της. Άλλωστε οι σέξι φωτογραφίες της Kim και οι επαγγελματικές από τα εξώφυλλα των περιοδικών, αλλά και εκείνες στις οποίες ποζάρει αισθησιακά η ίδια και μετά τις ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Twitter, είναι από τις αγαπημένες των ανδρών σε όλο τον κόσμο.

Αυτές λοιπόν τις καμπύλες που όλοι λατρεύουμε να βλέπουμε, τον τελευταίο καιρό να έχουν διπλασιαστεί σε επικίνδυνο βαθμό και δεν το είδαμε μόνο εμείς, αλλά και η ίδια, η οποία αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστήριο κα μάλιστα με καθημερινές επισκέψεις ακόμη και τώρα που είναι μέρες γιορτών. Η 32χρονη star προσέλαβε τον γυμναστή της Gwyneth Paltrow για να αποκτήσει το παλαιότερο ζουμερό μεν, άλλα sexy σώμα της.