Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Blake Lively!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Blake Lively!

Και ομολογουμένως είναι εντυπωσιακές

Ο γάμος της Blake Lively και του Ryan Reynolds αποτελούσε το καλά κρυμμένο μυστικό του Hollywood. Δεν είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες και είχαν δοθεί πολύ λίγες πληροφορίες από την τελετή και τη δεξίωση.


Επιτέλους ήρθε η ώρα, μετά από τρεις μήνες να μάθουμε λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο γάμο της και να πάρουμε μια γεύση μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Martha Stewart Weddings.


Η Blake και ο Ryan παντρεύτηκαν στο Charleston, της Νότιας Καρολίνα, στις 9 Σεπτέμβρη του 2012. Η πανέμορφη νύφη φορούσε ένα μαγευτικό νυφικό ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη από τον οίκο Marchesa. Το χειροποίητο μεταξωτό ντραπέ μπούστο ήταν διακοσμημένο με κρύσταλλα και κεντημένο με ροζ χρυσή κλωστή.
O γαμπρός Ryan επέλεξε ένα Burberry κοστούμι και κρατούσε διαρκώς το χέρι της καλής του. Η ανθοδέσμη που κρατούσε η όμορφη ηθοποιός αποτελούταν από ροζ γιασεμί και ορτανσίες.


Πέρα από το μυστήριο, εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η τελετή που ακολούθησε.
Η γαμήλια τούρτα ήταν πρωτότυπη, καθώς ήταν μια τούρτα βανίλιας-sour cream, με γέμιση ροδάκινο-βερίκοκο, Earl Grey-γάλα και buttercream σοκολάτας.
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν επίσης s-mores bars, cheesecake με γεύση blueberries, τάρτες λεμονιού και μίνι κεκάκια με γεύση φράουλα.


Δείτε στη gallery τις μοναδικές φωτογραφίες από την δεξίωση του γάμου τους!

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλύφθηκε επιτέλους το Gossip Girl! Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο;(βίντεο)

Blake Lively-Ryan Reynolds: Άγριος καβγάς εξαιτίας του πρώην της

Blake Lively- Ryan Reynolds: πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο Παρίσι