O τηλεοπτικός «Ακάλυπτος» στον κινηματογράφο: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Γωγώ Φούντα
O τηλεοπτικός «Ακάλυπτος» στον κινηματογράφο: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Μία ξεκαρδιστική υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη

O σκηνοθέτης της ταινίας Νήσος 1, Χρήστος Δήμας, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με μία απολαυστική και άκρως ξεκαρδιστική κωμική περιπέτεια με τίτλο «Ακάλυπτος». Η κεντρική ιδέα της ταινίας, όπως πολύ σωστά πήγε το μυαλό όλων σας, είναι βασισμένη στο βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», το οποίο εξιστορεί τη ζωή των κεντρικών ηρώων και φυσικά του περιβόητου Ακάλυπτου, τον οποίο στο σήριαλ του Αnt1 υποδύθηκε πετυχημένα ο Αντώνης Καφετζόπουλος, 10 χρόνια μετά και τους τοποθετεί στην Αθήνα του σήμερα με την κρίση και τα προβλήματα που μας απασχολούν.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Λευτέρης Καπώνης σε συνεργασία με δύο νέους και ταλαντούχους σεναριογράφους την Κωνσταντίνα Γιαχαλή και τον Παναγιώτη Μαντζιαφό ενώ το καστ συμπληρώνει ένα λαμπερό επιτελείο ηθοποιών μεταξύ των οποίων ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Κατερίνα Λέχου, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Τζένη Θεωνά, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιώργος Σουξές, ο Κώστας Βουτσάς, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Γιάννης Στεφόπουλος.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μαντζιαφό στην ταινία δεν συμμετέχει κανένα μέλος από το καστ του πετυχημένου σήριαλ μιας και θέλησαν να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από την προηγούμενη δουλειά. Η παραγωγή ανήκει στην Καραγιάννης-Καρατζόπουλος ενώ η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου 2013. Το soundtrack επιμελείται το γνωστό συγκρότημα Goin' Through με τον Νίκο Βουρλιώτη να κρατά και ένα μικρό ρόλο.

Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο Σούνιο με κεντρικό πρόσωπο τον Αντρέα «Ακάλυπτο», τον οποίο υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο οποίος με τη γνωστή ροπή προς την παρανομία αναζητά τρόπους για να αξιοποιήσει την Ελλάδα ενώ ανοίγει και οικονομικές συναλλαγές και όχι μόνο με Γερμανούς και Άραβες.

Διαβάστε ακόμη:

Mariah Carey: Γέρασε ή όχι η πρώτη κυρία των Χριστουγέννων;

Ποια διάσημη μαμά κάνει πεντικιούρ ston 4χρονο γιο της;

Ποια celebrity οικογένεια ψηφίστηκε ως η πιο καλοντυμένη για το 2012;