Η Kelly Osbourne έχασε 30 ολόκληρα κιλά και ποζάρει με το μαγιό της

Η Kelly Osbourne έχασε 30 ολόκληρα κιλά και ποζάρει με το μαγιό της

Η νέα της φιγούρα

Το μόνο που πράγμα που είναι τόσο διαδεδομένο στο Hollywood εκτός από τις φήμες και τις πλαστικές επεμβάσεις, είναι οι εκκεντρικές και πάντα αυστηρές δίαιτες των star. Όσοι δεν κάνουν δίαιτα, πρόκειται να αρχίσουν άμεσα ή μόλις την τελείωσαν.

Η Kelly Osbourne είναι ένα κορίτσι που όλη του σχεδόν την ενήλικη ζωή πάλευε με τα επιπλέον κιλά του και ταλαιπωρήθηκε από δίαιτες. «Ο κόσμος πιστεύει ότι έχασα κιλά και ότι αυτό ήταν που με έκανε χαρούμενη. Δεν είναι αλήθεια, έπρεπε πρώτα να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου» είπε η Kelly στο περιοδικό Body που έκανε εξώφυλλο φορώντας μόνο το μαγιό της, δείχνονταν το σώμα της, όπως είναι σήμερα, περίπου 30 κιλά πιο αδύνατη
Αυτό όμως που εκμυστηρεύεται στο περιοδικό η 28χρονη Kelly είναι η προσπάθεια που κατέβαλλε να παραμείνει αδύνατη και όπως και οι περισσότεροι που έχουν χάσει κιλά, έτσι και η Kelly δίνει την ίδια συμβουλή, γυμναστική και φαγητό με μέτρο. Μάλιστα η ίδια λέει «Όταν άρχισαν να γυμνάζομαι δεν μπορούσα ούτε ένα sit-up να κάνω. Στο τέλος της πρώτης βδομάδας έκανα 3 και πλέον όταν δεν κάνω κάθε μέρα γυμναστική αισθάνομαι άσχημα».