Η Jennifer Aniston κάνει ηλιοθεραπεία σε "άκομψες" στάσεις

Η Jennifer Aniston κάνει ηλιοθεραπεία σε "άκομψες" στάσεις

Χριστούγεννα με το μπικίνι

Με το μπικίνι της πέρασε τα Χριστούγεννα η Jennifer Aniston, παρέα με τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux. Το φρεσκοαρραβωνιασμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό για να περάσει τις μέρες των γιορτών κάτω από τον ήλιο.

Η Ελληνοαμερικανίδα star φόρεσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι αφήνοντας φυσικά ακάλυπτη την επίπεδη κοιλιά της απαντώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο στις πρόσφατες φήμες που την ήθελαν έγκυο. Μάλιστα στα εξώφυλλο κάποιων περιοδικών παρατηρήσαμε και ένα μικρό εξόγκωμα στην κοιλιά το οποίο ως δια μαγείας εξαφανίστηκε. Η 43χρονη star έκανε ότι κάνουν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι που πάνε διακοπές. Έβαλε ένα ποτό, άπλωσε τις πετσέτες στο πάτωμα και ξάπλωσε, διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Βέβαια οι στάσεις που πήρε για χάρη του μαυρίσματος δεν ήταν και πιο κολακευτικές, αλλά όταν θέλεις να δει ο ήλιος όλα τα σημεία του σώματός σου, δεν έχεις άλλη επιλογή. Τουλάχιστον προνόησε να κρατήσει το μαγιό της και να αποφύγει γυμνόστηθα εξώφυλλα αυτή τη φορά. Δίπλα της ο Justin, άνετος και γυμνασμένος φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα και τον ήλιο του Μεξικό.