Δείτε τις εορταστικές πόζες των stars στο Twitter

Γωγώ Φούντα
Δείτε τις εορταστικές πόζες των stars στο Twitter

Για ακόμη μία φορά δεν άφησαν παραπονεμένους τους θαυμαστές τους

Όλος ο κόσμος κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς και εξαίρεση δεν θα μπορούσαν φυσικά να αποτελούν οι celebrities της διεθνούς showbiz! Το Twitter λοιπόν, και όχι μόνο έχει κατακλυστεί από εορταστικές και άκρως οικογενειακές πόζες των stars οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα και δεν σταματούν να φωτογραφίζουν τους ίδιους αλλά και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Aπό οικογενειακές πόζες, όπως αυτή της Tori Spelling με το σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της, μέχρι πόζες στο χιόνι για την Christina Aguilera και το γιο της, αλλά και αστεία photoshop όπως αυτό της Fergie και του συζύγου της Josh Duhamel αλλά και της Miley Cyrus η οποία ντυμένη... λεοπάρδαλη εύχεται στους θαυμαστές της καλά Χριστούγεννα.

Φυσικά, από το εορταστικό Twitter δεν θα μπορούσε να λείπει η πιο πολυφωτογραφημένη οικογένεια του κόσμου, η οικογένεια Kardashian φυσικά, με την νεαρά Kendall Jenner να δίνει το πιο δυναμικό παρόν και να ποστάρει ακόμα και τις πανάκριβες γόβες που της έκανε δώρο η μεγάλη αδερφή, Khloe Kardashian.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Διαβάστε επίσης:

Πόσες φορές τη βδομάδα πάει η Kim Kardashian στο κομμωτήριο;

Κim Kardashian: Θα γίνει μητέρα σε λίγους μήνες;

Ποια 20χρονη τραγουδίστρια έκανε αυξητική στήθους;