Οι πιο παράλογες απαιτήσεις των celebrities σε περιοδεία!

Οι πιο παράλογες απαιτήσεις των celebrities σε περιοδεία!

Καλώς ή κακώς καμιά φορά η διασημότητα κάνει τα μυαλά να παίρνουν αέρα... το λιγότερο

Καμιά φορά μας πιάνει η καλοσύνοι και επιμένουμε ότι είναι φυσιολογικοί άνθρωποι. Ας πούμε πως ναι όμως έχουν και οι stars... τις παραξενιές τους, μερικές από αυτές; Ξεπερνούν τα όρια τόσο της λογικής όσο και της φαντασίας!

Ξεκινάμε με τον Jay-Z, που στις συναυλίες του δεν πάει με κάτι λιγότερο από μια μαύρη Mayback (μοντέλο του 1957 ή 1962), ενώ πάντα στα παρασκήνια, θέλει να πίνει πανάκριβες σαμπάνιες και ένα συγκεκριμένο είδος ιταλικού κρασιού (το Sassicaia), που κοστίζει 200 δολάρια το μπουκάλι!

Η Beyonce πάλι είναι πιο... «ήπια» σε σχέση με τον σύζυγο της, μιας και συνήθως ζητάει να φάει ένα χυμώδες κοτόπουλο, με την οδηγία να έχει μέσα φρέσκο σκόρδο, εποχιακό αλάτι, μαύρη πιπεριά και πιπέρι Cayenne! toilet better be freshly scrubbed and disenfected and the temperature better not be anything but 78 degrees.

Η Paris Hilton, επειδή είναι και μεγάλη καλλιτέχνιδα απαιτεί ένα ενυδρείο με αστακούς στο πλατό, έτοιμους για να ψηθούν αν εκείνη το θελήσει!



Ο Prince από την άλλη μάλλον πάσχει από μικροβιοφοβία. Θέλει ένα γιατρό σε αναμονή όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, να του κάνει ένεση βιταμίνης B12 πριν από κάθε show και όλα τα έπιπλα τυλιγμένα με πλαστικό.


Η Barbra Streisand έχει θέμα με την τουαλέτα. Όχι ούτε τριμμένη και απολύμαρισμένη την θέλει! Αρκέι να επιπλέουν ροδοπέταλα στη λεκάνη. Πολύ λογικό το βρίσκουμε!


Η Cher δε ζητάει πολλά. Το μόνο που θέλει είναι ένα επιπλέον δωμάτιο. Αποκλειστικά για τις περούκες της.

Η Katy Perry πάλι, θέλει όταν περιοδεύει, το καμαρίνι της να είναι στολισμένο με κρεμ ή ροζ λινά υφάσματα, και παραγεμισμένο με ολόφρεσκα λουλούδια fridge with glass door.

Η Jennifer Lopez από την άλλη, θέλει σε κάθε μέρος ή ξενοδοχείο που πηγαίνει, να υπάρχουν άφθονα φρούτα (mango, σταφύλια χωρίς σπόρους, ανανάς, παπάγια και πεπόνι), ενώ δεν πάει πουθενά χωρίς νερό Evian.

Ο Justin Bieber, δεν έχει τρελές απαιτήσεις με το φαγητό ο καημένος. Είναι πιο καλόβολος. Το μόνο που θέλει, είναι το δωμάτιο του να είναι γεμάτο με άσπρα μπλουζάκια και κάλτσες.

Συνεχίζουμε με την Britney Spears, που δεν θέλει με ΤΙΠΟΤΑ να δέχεται κλήσεις στο ξενοδοχείο όπου μένει. Όσο για το φαγητό; συνήθως προτιμά το junk, επιλέγοντας Doritos, KFC, και τέτοια. Στο X Factor έλαβε $15εκατομμύρια για να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή. Τι άλλο ζητούσε; 10 σακούλες Doritos τη μέρα, 10 κομμάτια κοτόπουλο, 12 Snickers , 4 μερίδες πατατοσαλάτα την εβδομάδα, 6 κούτες Diet Coke την εβδομάδα, και 12 βάζα με μανόλιες στο καμαρίνι. Άραγε μόνη της τα έτρωγε όλα αυτά;

Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο από τον Marilyn Manson. Απλά θέλει το καμαρίνι του να είναι παγωμένο σαν νεκροτομείο. Και πες αυτός είναι... ψύχραιμος, αντέχει! Την καημένη τη φαλακρή χωρίς δόντια ιερόδουλη που απαιτεί να του φέρνουν σε κάθε συναυλία δεν τη σκέφτεται;



Και πάμε στον Justin Timberlake! Θέλει ένα άτομο αποκλειστικά να τρέχει ξωπίσω του και να απολυμαίνει τα πόμολα από τις πόρτες... άλλο πάλι και τούτο.



Και η Aguilera όμως έχει μια λατρεία στα jumk food, γι΄αυτό και σε κάθε καμαρίνι της απαιτεί να υπάρχει μια ευρεία γκάμα φαγητών, από Oreos μέχρι... Nesquick και βιταμίνες! Επιπλέον, απαιτεί ειδικό φρουρό να την περιμένει στο αεροδρόμιο σε συνεννόηση με την αστυνομία για να της ανοίγει το δρόμο. Δεν περιμένει για κανένα λόγο στην κίνηση.



Ο... Canye West έχει μία και μόνο παράλογη απαίτηση. Θέλει ο αποκλειστικός σοφέρ του να φορά μόνο 100% βαμβακερά ρούχα.

Η Rihanna από την άλλη κοιτά περισσότερο την άνεση της και απαιτεί το δωμάτιο της να έχει άνετο καναπέ, καθαρά χαλιά για να περπατά ξυπόλητη, και 6-8 μαξιλάρια ΟΛΑ, animal print.

Η Adele ,σε κάθε της περιοδεία εξοπλίζεται με πολλά κιλά καλού κρασιού και μπύρας, ενώ υποχρεώνει τους δημοσιογράφους που πάνε τζάμπα στις συναυλίες της, κάθε φορά να δωρίζουν 20 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της.

Και για το τέλος, η βασίλισσα. Η Madonna είναι άρρωστη με την Kabbalah religion, γνωστό τοις πάσοι. Διψά πολύ στις δυναυλίες της αλλά δεν βάζει μέσα της ό, τι νερό να 'ναι. Πίνει μόνο το ειδικό εμφιαλωμένο της Kabbalah. Όλα τα άλλα νερά θεωρούνται μολυσμένα. Κοστίζει $5 το μπουκάλι και η σταρ ζητά 25 κούτες στα παρασκήνια του κάθε show της.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star κυκλοφορεί με μία... σφεντόνα στην τσέπη της;

Ποιος διάσημος ηθοποιός ονόμασε μία ολόκληρη παραλία με το όνομα της ερωμένης του;

H Janet Jackson παντρεύεται ένα δισεκατομμυριούχο δέκα χρόνια μικρότερό της