Ο πατέρας των παιδιών της Britney Spears είναι... ο αδελφός του πρώην συζύγου της!

Ο πατέρας των παιδιών της Britney Spears είναι... ο αδελφός του πρώην συζύγου της!

Μεγάλο σκάνδαλο για την οικογένεια της Britney Spears.

Μία είδηση σοκ έχει προκύψει εδώ και μερικές μέρες καθώς ο Christopher Federline (ο αδελφός του πρώην συζύγου της Britney Spears) σύμφωνα με τον National Enquirer κατέθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα στις 18 Δεκεμβρίου στη Φλόριντα και κατηγορεί την τραγουδίστρια για εκβιασμό και παρενόχληση.

Σύμφωνα με τον Christopher, η Britney πήγε στο σπίτι του πρώην της και αδελφού του παρεμπιπτόντως, για να πάρει τους δυο γιους της, τον Sean Preston και τον Jayden James και έκλεψε από μέσα από το πορτοφόλι του μια πιστωτική του κάρτα.

Η τραγουδίστρια έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά και χρέωσε τον πρώην κουνιάδο της περισσότερο από 4.500 δολάρια, ενώ τον εκβίασε πως αν πάει στην αστυνομία θα πει παντού ότι ο πρωτότοκος γιος της, ο Sean Preston είναι δικό του παιδί και όχι του Kevin Federline.
Τη δήλωση βόμβα όχι μόνο δεν την αρνήθηκε ο αδελφός του Federline, αλλά αντίθετα είπε «το παραδέχομαι ότι κοιμήθηκα με την Britney και ότι είμαι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού, όμως δεν χρειάζεται να το μάθει και όλο ο κόσμος».

Δεν ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια, πάντως μέχρι στιγμής πάντως ούτε η Britney, αλλά ούτε και ο Kevin Federline έχουν κάνει κάποια δήλωση, αλλά αναμένεται πολύ σύντομα κάτι καθώς το χρωστούν στους αμέτρητους θαυμαστές της τραγουδίστριας.