Αυτά είναι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στόλισαν οι Έλληνες celebrity

Αυτά είναι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στόλισαν οι Έλληνες celebrity

Δείτε τα εορταστικά δέντρα της ελληνικής showbiz.

Οι Έλληνες star μπήκαν για τα καλά στο ρυθμό των Χριστουγέννων και αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και τη μιζέρια που μας πλήττουν με πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα και χαρούμενα στολίδια. Οι διάσημοι που αγαπάμε ανέβασαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο κι εμείς με τη σειρά μας σας δείχνουμε τα πιο ωραία δέντρα της showbiz.

Η Ελένη Φουρέιρα, η Ρούλα Κορομηλά και η Ελεωνόρα Μελέτη διάλεξαν ασημένιες και χρυσές μπάλες, επιλέγοντας πιο μινιμάλ αισθητική, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά προτίμησε λίγα στολίδια αλλά σε κόκκινες αποχρώσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στόλισε δύο διαφορετικά δέντρα, ένα στο σαλόνι της και ένα για τα παιδιά της ικανοποιώντας όλα τα γούστα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης όχι μόνο στόλισε το δέντρο του με πολύχρωμες μπάλες, αλλά μαγείρεψε και τα πιο νόστιμα εορταστικά πιάτα.

Η Φαίη Σκορδά στόλισε ένα πανήψυλο δέντρο με πολλά λαμπιόνια και κόκκινες μπάλες και μάλιστα από τις αρχές του μήνα, ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βάσως Λασκαράκη γέμισε με κόκκινα φώτα, στολίδια και φιόγκους.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους μας!