Παράδειγμα προς αποφυγή: αυτοί οι διάσημοι του Hollywood είναι πολύ κακά παιδιά

Παράδειγμα προς αποφυγή: αυτοί οι διάσημοι του Hollywood είναι πολύ κακά παιδιά

Διάσημα παραδείγματα προς αποφυγή.

Για κάποιους το 2012 ήταν μία καλή χρονιά, για κάποιους μία κακή και για άλλους μία μεταβατική περίοδος. Μόνο που στον πλανήτη Hollywood τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Υπάρχουν celebrities που διαλύονται, άλλοι που γίνονται ρεζίλι και εκείνοι που προσπαθούν να ορθοποδήσουν μετά από ατελείωτα ξενύχτια, καταχρήσεις και άσωτη ζωή. Διαβάστε την παρακάτω λίστα και μάθετε ποιοι είναι οι ποιο ανθυγιεινοί celebrity.

H Lindsay Lohan μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια όπως εσείς στο σπίτι σας. Είτε πρόκειται για κάποια κλεψιά, είτε για παράβαση, η Lilo όχι μόνο δεν είναι πρότυπο αλλά αντίθετα παράδειγμα προς αποφυγή. Η μαμά της που πιάστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών είναι στην ίδια κατηγορία.

Ο Chris Brown και η Rihanna ήταν ζευγάρι μέχρι που εκείνος την έσπασε στο ξύλο. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει και ο διάσημος ράπερ όχι μόνο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά μονοπωλεί και το ενδιαφέρον της Riri.

H Demi Moore ήταν να μη χωρίσει. Από πρότυπο οικογενειάρχισας μεταμορφώθηκε σε κορίτσι πειρασμό και μετά το διαζύγιο την πέφτει σε όποιον σταθεί και όποιον βρεθεί.

Απολαύστε τις φωτογραφίες!