Που και με ποιους πέρασαν τις γιορτές οι stars του Hollywood;

Που και με ποιους πέρασαν τις γιορτές οι stars του Hollywood;

Διάσημες εξομολογήσεις

Η περίοδος των Χριστουγέννων αποτελεί για τους stars την τέλεια αφορμή για ξεκούραση, αποδράσεις και μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Που επέλεξαν να περάσουν αυτές τις γιορτές οι stars και συντροφιά με ποια αγαπημένα τους άτομα;

Keira Knightley:

Η όμορφη ηθοποιός τόνισε ότι πια δεν είναι μόνη στη... ζωή και ότι δε θα μπορούσε να φανταστεί να περάσει τις χριστουγεννιάτικες στιγμές χωρίς το σύντροφό της James Righton. Η πρόσφατα αρραβωνιασμένη Keira πέρασε τις γιορτές οικογενειακά, με τους γονείς της και τους γονείς του James.

Μatt Damon:

Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστό ότι έχει τρελή αδυναμία στα παιδιά του. Έτσι λοιπόν, αφιέρωσε όλο τον ελεύθερο χρόνο του σε αυτά. Όπως ο ίδιος τόνισε έχουν καθιερώσει όχι μία αλλά δύο μέρες για ανταλλαγή και άνοιγμα δώρων. «Το ξέρω είναι περίεργο. Δυο μέρες ανοίγουμε δώρα. Νομίζω είναι ένας λόγος για να παίρνουν περισσότερα δώρα. Αγαπώ να τα βλέπω ευτυχισμένα!» δήλωσε. Ο Matt λοιπόν πέρασε τις γιορτές στο σπίτι με τα παιδιά του, τα οποία και έβγαζε καθημερινά βόλτες σε πάρκα και παιχνιδότοπους.

Μel C:

Η τραγουδίστρια πέρασε τις γιορτές στο Λονδίνο με τη μητέρα της και την κορούλα της Scarlett. «Την ημέρα των Χριστουγέννων μαγείρεψε φυσικά η μητέρα μου τις περισσότερες λιχουδιές. Εγώ με την τρίχρονη κόρη μου φτιάξαμε κιμαδοπιτάκια, υπό τον ήχο χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Το βράδυ μαζευτήκαμε με τις Spice Girls και ανταλλάξαμε δώρα για τα παιδιά μας»

Nicole Scherzinger:


H όμορφη performer πέρασε τις γιορτές παρέα με το αγόρι της Lewis και την οικογένειά της στη Hawaii. «Oι χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Hawaii έχουν τόση πλάκα! Βλέπεις τον Αι Βασίλη να φοράει ρούχα του surf! Είναι μαγευτικά», δήλωσε!


Rob Kardashian:

«Χριστούγεννα σημαίνει οικογένεια. Μαζευόμαστε όλοι μαζί και περνάμε εκείνη τη μέρα μαζί. Η μητέρα μου συνηθίζει να κάνει ένα μεγάλο party. Πολύ φαγητό και χορό ως αργά τη νύχτα. Βέβαια κάθε χρόνο ξυπνάμε στις 6 το πρωί και ανοίγουμε τα δώρα μας. Οι αδερφές μου μας φτιάχνουν ένα πλούσιο πρωινό και έπειτα παρακολουθούμε οικογενειακώς μπάσκετ», δήλωσε ο διάσημος γιος της οικογένειας Kardashian.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια gossip ερωτηματικά μας άφησε αναπάντητα το 2012;

Το ασανσέρ της ζυγαριάς: Αυτές είναι οι 10 πιο εντυπωσιακές μεταβολές βάρους των διασήμων γυναικών για το 2012

Τα 7 δώρα που οι γυναίκες δεν θέλουν να τους φέρει ο Άη Βασίλης