H μελαγχολία της Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της Kim

Γωγώ Φούντα
H μελαγχολία της Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της Kim

Γιατί η αδερφή της star είναι... συννεφιασμένη;

Παγκόσμια συγκίνηση και φυσικά ανυπομονησία επικρατεί τις τελευταίες μέρες και ο λόγος δεν είναι άλλος από την ανακοίνωση του ζεύγους Kim Kardashian-Kanye West ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Όπως είναι αναμενόμενο και φυσικό, τα μέλη της διάσημης οικογένειας όπου σταθούν κι όπου βρεθούν εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για τα υπέροχα καθώς δεν σταματούν να δίνουν τις ευχές τους στην αγαπημένη τους Kim.

Υπάρχει όμως και ένα μέλος, το οποίο παρά τον ενθουσιασμό και τη χαρά που επανηλειμμένα εξέφρασε, ίσως να νιώθει και μία πικρία για το γεγονός αυτό. Αναφερόμαστε στην μικρότερη αδερφή της Kim, Khloe, η οποία είναι γνωστό ότι προσπαθεί εδώ και αρκετά χρόνια να μείνει έγκυος, με το σύζυγό της Lamar Odom, χωρίς δυστυχώς να το έχει καταφέρει ακόμα.

«To να κρατάς μυστικά, ειδικά όταν αυτά είναι τόσο όμορφα είναι πολύ δύσκολο! Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από το να βλέπεις την οικογένειά σου να μεγαλώνει και ο Lamar κι εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα καλωσορίσουμε ένα νέο ανιψάκι», έγραψε η Khloe και αμέσως το tweet της κατακλύστηκε από σχόλια τα περισσότερα από τα οποία είχαν ευχές και για την ίδια.

H Khloe, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια, έχει μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει μητέρα, ενώ το καλοκαίρι ξεκίνησε αγωγή γονιμότητας, την οποία αναγκάστηκε να διακόψει: «O κόσμος με ρωτά συνέχεια γιατί δεν έχω μείνει ακόμα έγκυος και αν έχω πάει στο γιατρό. Δεν ξέρω τι μπορεί να πηγαίνει στραβά αλλά πιστεύω ότι όλα έρχονται στην ώρα τους, Καμιά φορά όμως αισθάνομαι σαν να τους απογοητεύω κι αυτό είναι στενάχωρο».

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι εκτός από μηνύματα συμπαράστασης από θαυμαστές υπήρξαν και αρκετά οργισμένα tweets τα οποία υποστήριζαν ότι η Khloe αξίζει πολύ περισσότερο ένα παιδί από την Kim.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος διάσημος τραγουδιστής εμφανίστηκε έτσι στη σκηνή και αποδοκιμάστηκε από το κοινό του;

Διαζύγιο στην οικογένεια Kardashian;

Πόσες φορές τη βδομάδα πάει η Kim Kardashian στο κομμωτήριο;