Σταρ του Hollywood έμπλεξε σε καυγά με αποτέλεσμα... να την ξεγυμνώσουν!

Γωγώ Φούντα
Σταρ του Hollywood έμπλεξε σε καυγά με αποτέλεσμα... να την ξεγυμνώσουν!

Kαι μάλλον δεν θα ξαναφορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα.

Όταν έχεις την εμφάνιση, τις καμπύλες και το sex appeal της Sofia Vergara, είναι λογικό παλικάρια να σφάζονται στην ποδιά σου! Δυστυχώς όμως, καμιά φορά το κάλλος μπορεί να σταθεί η αφορμή για να χαλάσει μία άκρως εορταστική βραδιά όπως αυτή της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, αποφάσισε να καλωσορίσει το 2013 στο πάρτι του Chris Paciello, με τον οποίο είχε σχέση το μακρινό 1990. Μαζί με τον, θερμόαιμο όπως αποδείχθηκε, αρραβωνιστικό της, Nick Loeb, φόρεσαν τα καλά τους και κατέφθασαν στο διάσημο club στο Miami για να το γιορτάσουν!

Δυστυχώς όμως, ο Nick, δεν μπορούσε να χωνέψει το γεγονός ότι η καλή του τον είχε σύρει στο πάρτι του πρώην της, και μάλιστα παραμονή Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς τα νεύρα του να είναι τεντωμένα, παρά το γεγονός ότι η Vergara και ο Paciello είναι πλέον μόνο φίλοι. Σαν να μην έφτανε αυτό, η χυμώδης λατίνα, είχε επιλέξει να ντυθεί άκρως προκλητικά τονίζοντας και με το παραπάνω τα... δυνατά της σημεία!

Και μπορεί ο Loeb να προσπάθησε με νύχια και με δόντια να είναι κύριος, ωστόσο η πόζα της αρραβωνιστικιάς του με έναν εντελώς άγνωστο άντρα, μάλλον θαυμαστή, ήταν και αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι! O επιχειρηματίας σε κατάσταση παραφροσύνης, επιτέθηκε στον άντρα και την παρέα του, ενώ η Vergara προσπαθούσε μάταια να τον συγκρατήσει! H κατάληξη λοιπον ήταν σε μία από τις πολλές σκηνές πάλης, κάποιος από τους... μποξέρ να κατεβάσει το πάνω μέρος του φορέματος της star με αποτέλεσμα το πλούσιο στήθος της να... πεταχτεί έξω περήφανα! Όχι ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε αφήσει πολλά στη φαντασία αλλά λέμε τώρα...

Ευτυχώς, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και δεν θρηνήσαμε θύματα, ωστόσο, ο γιος της Vergara, ο οποίος βρισκόταν κι αυτός στο πάρτι, έφυγε κακήν κακώς και ντροπιασμένος. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα!

Διαβάστε επίσης:

Καμπύλες που κόβουν την ανάσα: Σε ποια σταρ ανήκουν;

Ποια είναι η πιο sexy γυναίκα για το 2012;

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο για το 2012!