Η Jennifer Aniston έγινε ξανά η Rachel Green: Το νέο ξεκαρδιστικό διαφημιστικό της ηθοποιού (video)

Γωγώ Φούντα
Η Jennifer Aniston έγινε ξανά η Rachel Green: Το νέο ξεκαρδιστικό διαφημιστικό της ηθοποιού (video)

Η διάσημη ηθοποιός αναβίωσε στιγμές των Friends...

Πώς θα σας φαινόταν αν η Jennifer Aniston γινόταν και πάλι η αγαπημένη μας Rachel Green και επέστρεφε στο θρυλικό καφέ, Central Perk; Απρόσμενο αλλά σίγουρα ωραίο!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, αναβίωσε στιγμές των Friends, τη σειρά που την έκανε διάσημη παγκοσμίως, για χάρη γνωστής βρετανικής εταιρείας ίντερνετ. H Αniston λοιπόν πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας, με φόντο ένα σκηνικό που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το στέκι της αγαπημένης μας παρέας.

Το σενάριο θέλει την Jen να καταφθάνει σε έξαλλη κατάσταση στην καφετέρια μαζί με το λάπτοπ της και να δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς έχοντας πάνω στο τραπέζι της αμέτρητα φλιτζάνια καφέ. Οι δύο σερβιτόροι, προβληματισμένοι από τη συμπεριφορά της, την ρωτούν τι της συμβαίνει κι εκείνη απαντά ότι της κόπηκε η σύνδεση του ίντερνετ στο σπίτι της και πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρώσει μία δουλειά. Η συνέχεια είναι πάνω κάτω αναμενόμενη, καθώς η σερβιτόρα της προτείνει μία νέα και άκρως αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση προκαλώντας στην Aniston ενθουσιασμό και κάνοντάς τη να φεύγει τρέχοντας από το μαγαζί!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Aniston συμμετέχει σε διαφημιστικό σποτ, καθώς λίγους μήνες πριν γύρισε μία απολαυστική διαφήμιση για λογαριασμό γνωστής μάρκας νερού, διακωμωδόντας την προσωπική της ζωή και τις φήμες περί εγκυμοσύνης της.

Για το μόνο πράγμα που είμαστε σίγουροι, είναι ότι η Jen έχει χιούμορ και το αποδεικνύει!

Διαβάστε επίσης:

Stars χωρίς ρετούς:Τι συνέβη στην Jennifer Aniston, στη Scarlett και σ' άλλους;

Ακυρώθηκε ο γάμος της Jennifer Aniston;

Τοp 5: Τα πιο sexy ζευγάρια του Hollywood (photos)