Δείτε την άγνωστη φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana που θα προκαλέσει

Γωγώ Φούντα
Δείτε την άγνωστη φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana που θα προκαλέσει

Νέο σκάνδαλο για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

Υπήρξε μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες του πλανήτη και σίγουρα από τα πιο αγαπητά γυναικεία πρότυπα. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα και σήμερα φωτογραφίες της πριγκίπισσας Diana, των οποίων την ύπαρξη αγνοούσαμε.

Δεκάξι χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αδικοχαμένης Lady D. έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία την οποία το παλάτι του Buckingham κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό.

Στην εικόνα, μπορούμε να δούμε την 19χρονη Diana να περνά ευχάριστες στιγμές με φίλους της σε χιονοδρομικό κέντρο της Σουηδίας. Μάλιστα ένα αγόρι, του οποίου φυσικά η ταυτότητα δεν είναι γνωστή, φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη οικειότητα μαζί της, ενώ κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το μπουκάλι ουίσκι που βρίσκεται λίγο πιο πέρα. Η φωτογραφία η οποία περιγράφηκε ως η πιο λάγνα πόζα της πριγκίπισσας, μπορεί από πολλούς να μη θεωρηθεί σκαναδαλώδης, αλλά το γεγονός ότι πάρθηκε δύο μόλις μέρες μετά τον αρραβώνα της, τότε, Diana Spencer με τον πρίγκιπα Charles, ήταν αρκετό για να φέρει τη βασιλική οικογένεια για ακόμη φορά σε πολύ δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η φωτογραφία αναμένεται να χτυπήσει μέχρι και το ποσό των 1.200 δολαρίων, προκαλώντας νέους πονοκεφάλους στην αυστηρή βασίλισσα η οποία ακόμα να συνέλθει από τις πρόσφατες παρασπονδίες του εγγονού της Harry.

Διαβάστε επίσης:

Ποιας διάσημης κυρίας η μύτη έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση στις πλαστικές επεμβάσεις;

Kate Middleton- Πρίγκηπας William: σνόμπαραν το Παλάτι και τη βασίλισσα

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της Kate Middleton μετά την περιπέτεια με την υγεία της