Δείτε σε ποιο rock star ανήκουν αυτά τα παραμορφωμένα δάχτυλα ποδιών;

Δείτε σε ποιο rock star ανήκουν αυτά τα παραμορφωμένα δάχτυλα ποδιών;

Τα χειρότερα αντρικά δάχτυλα που έχουμε δει.

Το βραβείο του ασχημότερου ποδιού στην ιστορία πηγαίνει στον τραγουδιστή των Aerosmith, Steven Tyler. Ο 64χρονος star βρέθηκε σε παραλία της Χαβάη με τις κόρες του και η λεπτομέρεια που μας σόκαρε στις φωτογραφίες, ήταν η εικόνα των άψογα βαμμένων μεν, παραμορφωμένων δε, δαχτύλων του ποδιού του.
Η εικόνα δεν είναι μόνο αναισθητική, αλλά δείχνει και επίπονη για τον rock star, ο οποίος παρ΄ όλα αυτά δεν πτοείται και κάνει σερφ απολαμβάνοντας την μέρα και την οικογένειά του.

Στην πραγματικότητα ο τραγουδιστής πάσχει από μια πάθηση γνωστή ως νεύρωμα ή σύνδρομο Morton's, αποτέλεσμα του υπερβολικού χορού με στενά παπούτσια εδώ και δεκαετίες. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει ήδη κάνει μια επέμβαση για να σταματήσει ο πόνος, άλλα χρειάζονται και άλλες για να διορθωθεί το πρόβλημα. Πάντως ο super star χαίρεται την θάλασσα μαζί με τις 3 κόρες του και τον εγγονό του Milo. Οι 3 γυναίκες (η 35χρονη Liv, η 34χρονη Mia και η 23χρονη Chelsea) είναι όλες από διαφορετικές μητέρες, αλλά πολύ αγαπημένες μεταξύ τους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.