Διάσημο ζευγάρι ανέβασε βιντεάκι κοροïδεύoντας τον Justin Bieber και την Selena Gomez (video)

Διάσημο ζευγάρι ανέβασε βιντεάκι κοροïδεύoντας τον Justin Bieber και την Selena Gomez (video)

Φαίνεται πως ο νεαρός pop star είναι «συμπαθής» και στον κύκλο του

Δεν είναι λίγοι τελικά εκείνοι που πιστεύουν πως ο Justin Bieber είναι εκνευριστικός και το έχει παρακάνει με την εικόνα του σούπερ άγριου και σέξι αρσενικού - που ως γυναίκες εμείς δεν βλέπουμε πουθενά (να τα λέμε κι αυτά).

Αντικείμενο χλευασμού ή έστω σάτυρας έπεσε ο pop star στα χέρια ενός ιαδιαιτέρως γνωστού ηθοποιού και της κοπέλας του. Το εν λόγω celebrity ζευγάρι (και μιλάμε για πραγματικά σέξι ζευγάρι) αποφάσισε να υποδυθεί τους Justin Bieber και Selena Gomez με αφορμή το ποζάτο τελευταίο βίντεo κλιπ του Bieber, «Boyfriend», όπου προβάλλει την σκληρή πλευρά του άντρα κατακτητή διηγούμενος τι θα έκανε στην άγνωστη Χ κοπέλα, αν ήταν ο... γκόμενός της.

2643zn7_copy

Το ζέυγος James Franco και Ashley Benson, λοιπόν έβαλαν τα καπέλα και τις περούκες τους αντίστοιχα και επιδόθηκαν σε σεξουαλικά παιχνίδια κυριαρχίας ύστερα από τον μονόλογο του δήθεν Bieber, πάνω σε ένα κρεβάτι. O James Franco ανέβασε το βιντεάκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο whosay, από όπου και το έσβησε. Βρέθηκε όμως κάποιος που το ανέβασε στο youtube. Δείτε το στο κάτω μέρος της οθόνης με έμφαση προς το τέλος...

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το ολοκαίνουργιο look της Rihanna

Ποια superstar της ποπ δεν έχει καμία σχέση με τη λαμπερή εικόνα που μας παρουσιάζουν τα media;