H Κate έγινε 31: Η παραμυθένια ιστορία του κοριτσιού που έγινε Πριγκίπισσα

Γωγώ Φούντα
H Κate έγινε 31: Η παραμυθένια ιστορία του κοριτσιού που έγινε Πριγκίπισσα

Nα τα εκατοστήσεις Kate!

Η Catherine, Duchess of Cambridge ή αν προτιμάτε Kate Middleton γίνεται σήμερα 31 ετών και όπως είναι αναμενόμενο, εκτός από την βασιλική οικογένεια γιορτάζει ολόκληρο το αγγλικό έθνος την μεγάλη αυτή μέρα!

Όταν λοιπόν στις 9 Ιανουαρίου 1982 οι Michael και Carole Middleton καλωσόριζαν στον κόσμο την πρώτη τους κόρη στο Royal Berkshire Hospital, δεν είχαν ιδέα ότι κάποια στιγμή το μικρό και στρουμπουλό αυτό μωρό θα είναι σε θέση να γευματίζει και να κάνει γιορτές με τη Βασίλισσα Ελισάβετ! Με καταγωγή από το Chapel Row, ένα μικρό χωριό κοντά στο Newbury, Berkshire, είναι το μεγαλύτερο, και σίγουρα το πιο τυχερό, από τα τρία παιδιά της οικογένειας Middleton.

Με ταπεινή καταγωγή, καμία σχέση με τη νεκρή πεθερά της Diana, πέρασε ήσυχα παιδικά αλλά και εφηβικά χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων από χαριτωμένο κοριτσάκι μεταμορφώθηκε σε μία μάλλον άγαρμπη έφηβη, για να επανέλθει λίγο αργότερα στην εντυπωσιακή και όμορφη παρουσία της. Και κάπου εκεί στο 2001 αποφάσισε να σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στο Πανεπιστήμιο St. Andrews με την μοίρα να έχει ήδη κάνει τα σχέδιά της για τη νεαρά Middleton.

Eκτός φυσικά από το πτυχίο της, το οποίο και πήρε με δόξα και τιμή, μπόρεσε να συναντήσει και εν συνεχεία να κατακτήσει τον Πρίγκιπα William ο οποίος σπούδαζε στο ίδιο Πανεπιστήμιο! Τόνοι μελάνι χύθηκαν για τη συγκεκριμένη σχέση ενώ paparazzi παραμόνευαν σχεδόν καθημερινά προκειμένου να συλλάβουν το διάδοχο σε τρυφερό τετ-α-τετ με την όμορφη συμφοιτήτριά του.

Κι εκεί που η Ελισάβετ διατηρούσε την ψυχραιμία της, μιας και πίστευε ότι πρόκειται για ένα νεανικό καπρίτσιο του εγγονού της, στις 16 Νοεμβρίου του 2010 ο Willis της την έσκασε και αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του!

Για το γάμο του πριγκιπικού ζεύγους, ο οποίος έλαβε χώρα στις 29 Απριλίου του 2011, δεν θα πούμε πολλά μιας και όλοι μας είμαστε θυμόμαστε τον ντόρο και τον μαζικό παροξυσμό που προκάλεσε, όχι μόνο στους Άγγλους, που για κάποιο περίεργο λόγο λατρεύουν τους βασιλιάδες τους, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, κάνοντας όλες τις ρομαντικές ψυχές να αναστενάξουν και να συγκινηθούν. Η τελετή βέβαια, μπορεί να ήταν μεγαλείωδης, αλλά καμιά φορά κάτι μικρό αλλά χαριτωμένο είναι ικανό να κλέψει την παράσταση, ακόμα και από τα συγκεντρωμένα μέλη των μεγαλύτερων βασιλικών οίκων του κόσμου... Αναφερόμαστε φυσικά στην αδερφή της Kate, Pippa, η οποία έκλεψε την παράσταση με την... ενδιαφέρουσα πίσω όψη της και κατάφερε να γίνει το επίκεντρο της μεγάλης αυτής ημέρας!

Και φτάνουμε αισίως στον Δεκέμβριο του 2012 και την εσπευσμένη μεταφορά της Kate στο νοσοκομείο. Η αγωνία και ο τρόμος ζωγραφισμένος στα πρόσωπα όχι μόνο της οικογένειας αλλά και κάθε Άγγλου πολίτη ο οποίος περίμενε υπομονετικά την ιατρική γνωμάτευση, η οποία ήταν ομολογουμένως χαρμόσυνη και αιφνιδιαστική! Ο William και η Kate λοιπόν περιμένουν το διάδοχο και ήδη τα στοιχήματα για τον αριθμό των μωρών, το φύλο και το όνομα δίνουν και παίρνουν!

Εμείς να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην Duchess και... μ' ένα πόνο!

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton: Πώς θα περάσει τα γενέθλιά της;

Ποιας διάσημης κυρίας η μύτη έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση στις πλαστικές επεμβάσεις;

Kate Middleton- Πρίγκηπας William: σνόμπαραν το Παλάτι και τη βασίλισσα