Ποιος διάσημος ηθοποιός είπε: «Μικρός ήμουν τσούλα»;

Ποιος διάσημος ηθοποιός είπε: «Μικρός ήμουν τσούλα»;

Κι όλα αυτά επειδή μισούσε τον καθολικισμό

Ο διάσημος ηθοποιός είναι gay. Έχει υπάρξει σύντροφος και διάσημων γυναικών ανά διαστήματα - μας παρακαλεί όμως να του το συγχωρήσουμε μιας και βρισκόταν σε μία φάση σεξουαλικής μανίας.

«Ήμουν μια καθολική τσούλα», δηλώνει ο Rupert Everett σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sunday Times. «Mισούσα τον καθολικισμό που αν ξυπνούσε με σηκωμένο πουλί θα σε ανάγκαζε να πεις το Χαίρε Μαρία και να μετανοήσεις, λες και είχες κάνει κακό. Πιεζόμουν τόσο πολύ μέσα μου που ήθελα απλά να τα καταστρέψω όλα! Και το sex ήταν ο τρόπος μου. Πηδούσα τους πάντες. Δε με ενδιέφερε αν ήταν όμορφοι ή άσχημοι. Αν τους χτυπούσε από τη σωστή γωνία ο φωτισμός της στιγμής ή αν με χτυπούσαν καλά τα ποτά εμένα στο κεφάλι, μου έκαναν. Πήγαινα μαζί τους. Με όλους. Όλος μου ο κόσμος γύριζε γύρω από το sex».

Όσο για τις φήμες περί ειδυλλίου του με τον Sir Ian McKellen, τις επιβεβαιώνει. «Πράγματι κοιμήθηκα με τον Ian McKellen. Μου άρεσε να παρακολουθώ τον κόσμο. Τον παρακολουθούσα. Τώρα πια είναι παράνομο να το κάνεις αυτό. Τι κρίμα. Είχε τόση πλάκα!»

Ο Rupert Everett θα πρωταγωνιστήσει ως Oscar Wilde στο φιλί του Ιούδα και δηλώνει: «Ο Oscar Wilde είναι ο δικός μου προσωπικός Ιησούς. Με γεμίζει με συμπόνοια ακριβώς όπως γεμίζει με συμπώνια ο Χριστός τους πιστούς του».

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως ήταν σαν παιδιά 20 Έλληνες και ξένοι celebrities
Μωρό πολλών εκατομμυρίων: Δείτε την έπαυλη που αγόρασαν ο Kanye West και η Kim Kardashian για χάρη του (photos)