Brad Pitt: Μα τι του συμβαίνει τελοσπάντων;

Γωγώ Φούντα
Brad Pitt: Μα τι του συμβαίνει τελοσπάντων;

O διάσημος γόης φαίνεται πως έχει χάσει την παλιά του λάμψη...

Κάποτε, ήταν ο πιο σέξι άντρας του κόσμου, με χιλιάδες γυναίκες να πίνουν νερό στο όνομά του και φυσικά να τον ψηφίζουν σταθερά στην πρώτη θέση των πιο ποθητών stars. Ο λόγος φυσικά για τον Brad Pitt, με τον οποίο τελευταία σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Παρά το γεγονός ότι ο γάμος ομορφαίνει τον άνθρωπο, έτσι λένε τουλάχιστον, και παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με φήμες οι Bradgelina επιτέλους παντρεύτηκαν τα Χριστούγεννα, ο πάλαι ποτέ γόης του κινηματογράφου εμφανίστηκε κυριολεκτικά στο μαύρο του το χάλι! Μπορεί οι φωτογράφοι να έψαχναν μανιωδώς την βέρα στο δάχτυλό του, αλλά εμείς ως γυναίκες δεν μπορούσαμε να μην σταθούμε στην λάμψη του η οποία δυστυχώς απουσίαζε!

Με λαδωμένα μαλλιά και μούσια, ήταν κυριολεκτικά αγνώριστος και πολύ μακριά από το εντυπωσιακό θέαμα που βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια σε ταινίες και περιοδικά. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα χρόνια περνούν και μαζί κι ο χρόνος, αλλά τόσο μεγάλη κατρακύλα; Υποψιαζόμαστε ότι τον γέρασαν τα καμώματα της Angelina και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να μας διαψεύσει γι' αυτό!

Καλώς ή κακώς οι εποχές που πόζαρε περιποιημένος και λαμπερός πλάι στην Jennifer Aniston πέρασαν ανεπιστρεπτί. Όπως και η Jennifer! Tουλάχιστον ελπίζουμε να κάνει έστω μπάνιο...

Διαβάστε επίσης:

Aποκάλυψη: Η Angelina Jolie ήταν ερωτευμένη με τον Colin Farrell αλλά έφαγε πόρτα και βολεύτηκε με τον Pitt

Bradgelina: «Νοίκιασαν» 12 νταντάδες για τις ημέρες των διακοπών τους!

Τοp 5: Τα πιο sexy ζευγάρια του Hollywood (photos)