H Demi Moore "πήρε" τα πάνω της

Γωγώ Φούντα
H Demi Moore "πήρε" τα πάνω της

H αγαπημένη star βρήκε ξανά την χαμένη της λάμψη!

Mπορεί τον τελευταίο καιρό τα νέα της διάσημης ηθοποιού Demi Moore να μην ήταν πολύ καλά, με την ψυχική της υγεία να βρίσκεται σε κακή κατάσταση και τις σχέσεις της με τις τρεις κόρες της να είναι σχεδόν ανύπαρκτες, όμως όλα δείχνουν ότι η star του Hollywood άρχισε να βρίσκει και πάλι την χαμένη της λάμψη!

Στην εμφάνιση που πραγματοποίησε πρόσφατα, είναι φανερή η βελτίωση όχι μόνο της διάθεσης αλλά και της εξωτερικής της εμφάνισης καθώς εκτός του ότι το ντύσιμό της ήταν, όπως πάντα άλλωστε, υποδειγματικό έδειχνε ιδιαιτέρως υγιής και έχοντας βάλει κάποια κιλά, θυμίζοντας κατά πολύ το sex symbol της δεκαετίας του '90 που όλοι αγαπήσαμε!

Παρά λοιπόν το γεγονός, ότι μόλις λίγες μέρες πριν βγήκε το διαζύγιό της από τον Ashton Kutcher, ο οποίος ήταν και ο λόγος της κατρακύλας της τον τελευταίο χρόνο, η Demi αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να ξαναβρεί τον παλιό καλό της εαυτό. Eκτός του ότι, επέστρεψε στην εντυπωσιακή της εμφάνιση, μιας και δεν ήταν λίγες οι φήμες που έκαναν λόγο περί ανορεξίας και κατάθλιψης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Kutcher και μάλιστα στο πρόσωπο ενός αρκετά νεαρότερου άνδρα!

Κορίτσια εκεί έξω, η Demi είναι η τρανή απόδειξη ότι ακόμα και ένας χωρισμός δεν σημαίνει απαραίτητα το τέλος του κόσμου!

Διαβάστε επίσης:

Ashton Kutcher προς Mila: «Είσαι χειρότερη από τη Demi»!

Παράδειγμα προς αποφυγή: αυτοί οι διάσημοι του Hollywood είναι πολύ κακά παιδιά

Demi Moore: Οι κόρες της τής έκοψαν (ξανά) την καλημέρα!