Ποια star έγινε ρεζίλι, όταν το παντελόνι της σκίστηκε λόγω των έξτρα κιλών;

Ποια star έγινε ρεζίλι, όταν το παντελόνι της σκίστηκε λόγω των έξτρα κιλών;

Μια άβολη στιγμή πάνω στη σκηνή

Θα μπορούσε δίχως άλλο να είχε εμφανιστεί με αυτό τον τρόπο στη σκηνή. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη που θα μπορούσε ν υποστηρίξει μια τέτοια εμφάνιση, αυτή θα ήταν αναμφισβήτητα η Lady Gaga. Μία τρύπα ακριβώς στο κέντρο των οπισθίων δεν είναι και ό,τι πιο extreme έχουμε δει, για τη γυναίκα πουέκανε επιστήμη τις εκκεντρικές δημόσιες εμφανίσεις.
Μόνο που αυτή τη φορά υπεύθυνη για την εμφάνιση δεν ήταν κάποια ιδέα της εκκεντρικής τραγουδίστριας ή του στυλίστα της, αλλά οι νόμοι της φυσικής, που λένε ότι αν κάτι ζοριστεί αρκετά, θα σπάσει. Έτσι και το ύφασμα που καλύπτει τους γλουτούς της Lady Gaga -που τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί επικίνδυνα- δεν άντεξε και άνοιξε με αποτέλεσμα να χαρίσει στους παρευρισκόμενους και στους φωτογράφους μια εντυπωσιακή θέα των γυμνών οπισθίων της.
Το αν το κατάλαβε ή όχι δεν το ξέρουμε, αλλά η τραγουδίστρια συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα της. Αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση μετά τις διακοπές των εορτών και απ' ότι φαίνεται η 26χρονη star έφαγε λίγο παραπάνω.