Ποια σταρ είπε: «Πρέπει να μάθω να κλείνω τα πόδια μου»;

Ποια σταρ είπε: «Πρέπει να μάθω να κλείνω τα πόδια μου»;

Ο σύντροφός της είναι ασταμάτητος!

Η 32χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jay Leno και απολογήθηκε για το ότι δεν έχει παντρευτεί ακόμη.


Η Jessica Simpson πριν λίγους μήνες γέννησε την κορούλα της Maxwell και ήδη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με αρκετά εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης. Την πρώτη φορά ακύρωσε το γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Eric Johnson λόγω εγκυμοσύνης και πάνω που σχεδίαζαν να παντρευτούν και πάλι έγκυος!

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Και τις δύο φορές που ορίσαμε ημερομηνία, εκείνος με γκάστρωσε! Με γκαστρώνει και τη γλιτώνει, αλλά κι εγώ πρέπει να μάθω να κλείνω τα πόδια μου!»

Η Jessica κοιτώντας τον απορημένο Jay Leno και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια της υποσχέθηκε να είναι πιο προσεκτική την επόμενη φορά, ενώ αποκάλυψε ότι ο πελαργός ήρθε χωρίς να το έχουν προγραμματίσει.

«Ήταν μια νύχτα πάθους όπου προφανώς οι ορμόνες μου είχαν πάθει σοκ. Χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα που δεν ανεβαίνω καν στη ζυγαριά», λέει κατακόκκινη. Στην πρώτη τη εγκυμοσύνη η Simpson είχε πάρει 30 ολόκληρα κιλά, και έκανε μεγάλη προσπάθεια να τα χάσει με τη βοήθεια των Weight Watchers, των οποίων εξακολουθεί να είναι εκπρόσωπος. Σε λίγο καιρό μάλιστα όπως είπε, θα δούμε στον αέρα μια νέα ριάλιτι εκπομπή που θα προβάλλεται στο NBC με θέμα τη ζωή της. Δείτε απόσπασμα από τη συζήτηση στο κάτω μέρος της οθόνης.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη σεξοβόμβα του Hollywood συχνάζει στην Εκκλησία και απαγγέλλει ψαλμούς;

Ποιος σταρ του Hollywood έκανε σεξ στα 11 και ξεκίνησε τη χρήση ηρωίνης στα 16;

Χωράνε δύο κρεβατοκάμαρες σε 36 τ.μ. ;