Σε ποια διάσημη ξανθιά τραγουδίστρια έδωσε χυλόπιτα ο Bradley Cooper;

Σε ποια διάσημη ξανθιά τραγουδίστρια έδωσε χυλόπιτα ο Bradley Cooper;

Η χυλόπιτα ομορφιά δεν κοιτά

Αυτό πρέπει να πόνεσε. Σε μερικές περιστάσεις το να είσαι διάσημη είναι αρκετά ντροπιαστικό θα λέγαμε, καθώς όλοι μαθαίνουν τα καμώματά σου. Στην περίπτωση βέβαια του Bradley Cooper τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μοιράζει σωρηδόν χιλόπιτες.


Ποιο είναι το καινούριο θύμα του;

Eίναι όμορφη, γλυκιά, διάσημη και το όνομά της είναι Taylor Swift. Nαι καλά διαβάσατε. Ο hot ηθοποιός αρνήθηκε να βγει με την Taylor. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Λέγεται ότι η τραγουδίστρια μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον τραγουδιστή των One Direction, Harry Styles, είπε να ρίξει γρήγορα για αλλού πλώρη και συγκεκριμένα για την αγκαλιά του όμορφου Bradley. Έχει τόσο ξετρελαθεί μαζί του που έφτασε στο σημείο να βάλει μεσολαβητή για να της κανονίσει ραντεβού. Έπεισε ,λοιπόν, τη φίλη της Jennifer Lawrence να πάει να μιλήσει στον συμπρωταγωνιστή της και να τον πείσει για μια συνάντηση.

Έτσι κι έγινε, αλλά τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, αφού ο ηθοποιός αρνήθηκε ευγενικά. Ο πρωταγωνιστής του Hangover της τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνει σχέση με μια γυναίκα που συνηθίζει να βγαίνει ραντεβού πολύ συχνά καθώς και ότι η διαφορά ηλικία τους είναι πολύ μεγάλη. Επιθυμεί να βρει μια γυναίκα στην ηλικία του για κάτι σοβαρό και όχι μια δεσποινίδα 16 χρόνια μικρότερη.


Αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ. Σωστά Taylor;

Διαβάστε ακόμα:

Bradley Cooper: «Ποιος άντρας δεν θα ήθελε μία σχέση που θα κρατήσει για πάντα;»

Μen's Report: Δείτε 10 από τα πιο hot κορμιά που μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα!

Taylor Swift: Πιο όμορφη από ποτέ, μας παρουσιάζει τα πιο hot παντελόνια της σεζόν