Γιατί ο Γεωργούλης θα περάσει αυτό το χειμώνα στην Αθήνα και όχι στο L.A;

Γιατί ο Γεωργούλης θα περάσει αυτό το χειμώνα στην Αθήνα και όχι στο L.A;

Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε σχεδόν συνηθίσει στην ιδέα ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι μόνιμος κάτοικος Los Angeles και όχι άδικα μια και ο ηθοποιός έρχεται ελάχιστα και για λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

Όμως αυτό τον χειμώνα ο Αλέξης, για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, θα τον περάσει στην Αθήνα, δουλεύοντας. Μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα συμμετέχει στην παράσταση "Άγαμοι θύται στο Γουδή" που παίζεται στο Θέατρο Badminton. Η πρόταση για να συμμετέχει στην παράσταση είχε γίνει εδώ και μήνες και ο Αλέξης είπε τελικά το ναι, αλλά όχι χωρίς αν το σκεφτεί πρώτα πολύ καλά. Ο λόγος που είχε δεύτερες σκέψεις, ήταν ότι στην παράσταση θα έπρεπε εκτός των άλλων να τραγουδήσει. Ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι είχε πολύ άγχος, παρότι όταν ήταν φοιτητής ασχολούταν με τη μουσική και μάλιστα ήταν και μέλος συγκροτήματος.
Εκτός όμως από τις παραστάσεις ο Αλέξης ήδη μιλάει για ένα σίριαλ και μια ταινία και όπως όλα δείχνουν η αντίστροφη μέτρηση για την μόνιμη επιστροφή του στην Ελλάδα έχει ήδη αρχίσει.