Νέα μήνυση από δημοσιογράφο που ισχυρίζεται ότι έχει gay sex βίντεο με τον Tom Cruise

Νέα μήνυση από δημοσιογράφο που ισχυρίζεται ότι έχει gay sex βίντεο με τον Tom Cruise

Οι gay φήμες κυνηγούν ξανά τον ηθοποιό

Ο Tom Cruise υπήρξε ο ονειρεμένος άντρας, αν όχι για όλες, τότε για τις περισσότερες γυναίκες από τη δεκαετία του 80 και μετά. Ο ηθοποιός του οποίου η περιουσία ξεπερνά τα 25ο εκατομμύρια δολάρια μπορεί να έχει όλα τα λεφτά του κόσμου, αλλά δεν μπορεί να αγοράσει την καλή φήμη.
Ο 50χρονος ηθοποιός -με 3 διαζύγια πίσω του-παρά τις καλές του προθέσεις του προετοιμάζει τον εαυτό του για μοναχική ζωή, η οποία προφανώς περιέχει πολύ δικαστικό δράμα.

Ο δημοσιογράφος Michael Davis Sapir, που ισχυρίζονταν το 2001 ότι είχε ένα sex tape με τον Tom Cruise που επιδίδονταν σε ομοφυλοφιλικές πράξεις, έκανε νέα μήνυση και ισχυρίζεται ότι οι δικηγόροι του διάσημου ηθοποιό είχαν παγιδεύσει το τηλέφωνό του για να χρησιμοποιήσουν τις συνδιαλέξεις προς όφελός του και να κερδίσουν τη δίκη.

Το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών ανασύρει από το παρελθόν gay φήμες, από τις οποίες ο ηθοποιός προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί. Άλλη μια μήνυση θα στρέψει τα φώτα των Media όχι μόνο πάνω του, αλλά και γύρω από το θέμα αν υπάρχουν ή όχι αποδείξεις για gay σχέσεις από το παρελθόν του. Οι gay φήμες τον ακολουθούν χρόνια και κρίνοντας από το μένος με τις όποιες τις αντιμετωπίζει δικαστικά ο star, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.
Για την ιστορία ο δημοσιογράφος μήνυσε τον Tom Cruise για 5 εκατομμύρια δολάρια.