Η Leona Lewis πάχυνε πολύ και φαίνεται

Η Leona Lewis πάχυνε πολύ και φαίνεται

Τι συνέβη στο σώμα της τραγουδίστριας;

Μάλλον ήταν μια ζόρικη χρονιά για την νικήτρια του X Factor to 2006.Τα περισσότερα σχόλια και κείμενα που γραφτήκαν για την Leona Lewis, δεν αφορούσαν στη μουσική της, αλλά στο σώμα της και μάλιστα όχι με την καλή έννοια Η άλλοτε λεπτοκαμωμένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε γερμανικό show, φορώντας ένα κομψό φόρεμα, το ποίο όμως τόνιζε τους γοφούς και τα πόδια της. Η είδηση όμως για άλλη μια φορά ήταν το σώμα κάτω από το φόρεμα και το σώμα ήταν λίγο παχουλό για να το πούμε κομψά.

Η 27χρονη τραγουδίστρια πρόσφατα μίλησε με ωριμότητα για τα παραπανήσια κιλά της και αποκάλυψε ότι όσο μεγαλώνει σε ηλικία, μαθαίνει να αποδέχεται το σώμα της.
«Έκανα κάθε είδους δίαιτα» δήλωσε στο Marie Claire και συνέχισε. «Όταν τελείωνε η εφηβεία μου φορούσα νούμερο 8 -και είμαι 1.52μ.- και θεωρούσα τον αυτό μου παχουλή, ενώ η μαμά μου, μου έλεγε να μην χάσω άλλα κιλά. Βλέποντας σήμερα τις φωτογραφίες, ανακαλύπτω ότι ήμουν άρρωστα αδύνατη. Έχω μάθει πλέον ότι είναι οκ να έχεις ατέλειες. Αισθάνομαι σίγουρη για τον εαυτό μου και ανυπομονώ να γεράσω, σε ένα μέρος που δεν θα ενδιαφέρομαι για τι σκέφτονται οι άλλοι