H συγκλονιστική ομοιότητα της κόρης της Anna Nicole Smith, με την αδικοχαμένη μητέρα της

Γωγώ Φούντα
H συγκλονιστική ομοιότητα της κόρης της Anna Nicole Smith, με την αδικοχαμένη μητέρα της

Η οποία κάνει και τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ!

Μπορεί η Anna Nicole Smith να έχει φύγει από τη ζωή πάνω από 5 χρόνια, ωστόσο άφησε πίσω της ένα μικροσκοπικό πλάσμα του οποίου η ομοιότητα με το πρώην κουνελάκι του Playboy, και όχι μόνο, είναι συγκλονιστική.

O λόγος φυσικά για την 6χρονη κόρη της Dannielynn Birkhead την οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να μεγαλώσει και να γνωρίσει μιας και λίγο μετά τη γέννησή της, βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση χαπιών. Η όμορφη μικρούλα λοιπόν, εθεάθη με τον πατέρα της, και τελευταίο σύντροφο της Anna Nicole, Larry, σε παιδική παράσταση τραβώντας όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα.

Τα ξανθά μαλλιά, η γαλλικη λεπτεπίλεπτη μύτη αλλά και τα μεγάλα μπλε μάτια της μικρής, θυμίζουν τρομερά το αδικοχαμένο μοντέλο και ηθοποιό ενώ έχει ήδη αρχίσει να εκμεταλλεύεται την ομορφιά της καθώς πρόσφατα πόζαρε για την παιδική σειρά της γνωστής φίρμας Guess της οποία υπήρξε κεντρικό πρόσωπο και η Anna Nicole. Ο πατέρας της μικρής είχε δηλώσει σχετικά με την εν λόγω φωτογράφιση: «Η Dannielynn έμοιαζε πάντα στην μαμά της και με τον τρόπο αυτό της απέδωσε έναν μικρό φόρο τιμής. Μάλιστα ήταν πολύ ενθουσιασμένη για τη φωτογράφιση όταν ανακάλυψε ότι και αυτή ήταν κορίτσι της Guess».

Παρά το γεγονός ότι η μικρή έχει ήδη συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, ο Larry Birkhead προσπαθεί να της εξασφαλίσει μία όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή, ενώ στην ερώτηση για το πως θα χειριστεί όλα αυτά που θα μάθει η κόρη του όταν μεγαλώσει για τη νεκρή μητέρα της, απαντάει: «Θα της εξηγήσω ότι κανείς δεν είναι τέλειος και πως όλοι οι άνθρωποι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Η Anna μπορεί να ήταν άτυχη αλλά κυνήγησε το όνειρό της. Θα προσπαθήσω να της δώσω ωστόσο, όλες εκείνες τις ευκαιρίες τις οποίες η μητέρα της και ο γιος της, Daniel, στερήθηκαν».

Διαβάστε ακόμη:

Αϊβάζης και Κορινθίου όπως Μπέκαμ και Βικτόρια;

Ποιο διάσημο ζευγάρι πλήρωσε 24.000 ευρώ για να αποκτήσει το παιδί του;

Δείτε την 5,9 εκ. δολαρίων έπαυλη που αγόρασε η Beyonce στη μητέρα της (photos)