O Leonardo Di Caprio αποσύρεται επ' αόριστον από την ηθοποιία

O Leonardo Di Caprio αποσύρεται επ' αόριστον από την ηθοποιία

Θα αντέξει λέτε μακριά από τις κάμερες;

Ένα νέο έπεσε σαν κεραυνός... σημαίνοντας πιθανότατα την τελευταία σεζόν που ο Leonardo DiCaprio θα παραστεί σε απονομή βραβείων. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι αποφάσισε ν΄αποσυρθεί από την ηθοποιία για άγνωστο χρονικό διάστημα.

«Νιώθω πως στραγγίζω και θέλω- θά πάρω δηλαδή- ένα μεγάλο διάλειμμα», δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα Bild.

Γυρίζοντας 3 μεγάλες παραγωγές μέσα σε 2 χρόνια – Django Unchained, The Great Gatsby και το πιο πρόσφατο The Wolf of Wall Street – ο DiCaprio λέει, «Απλά έχω φθαρεί».
Επιπλέον, τα ταξίδια για την προώθηση των ταινιών του 38χρονου DiCaprio, τον έχουν καθυστερήσει από τα πραγματικά του σχέδια ...

«Θέλω να κάνω τον κόσμο καλύτερο. Θέλω να πετάξω σε όλο τον κόσμο και να προσφέρω για το περιβάλλον. Έχω φωτοβολταïκά στη στέγη μου, το αμάξι μου είναι ηλεκτρικό. Ο μέσος άνθρωπος δεν οδηγεί πάνω από 50χμ τη μέρα. Αυτό γίνεται και με μια πρίζα!»

Δεν αντιλέγουμε καθόλου και ίσα ίσα επικροτούμε. Το προφίλ του όμως έχει 23 projects να εκκερεμούν ήδη. Συν τοις άλλοις με το που θα ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο από τον Martin Scorsese για μία παραγωγή, δύσκολα θα αρνηθεί ο σταρ! Αυτοί οι δύο είναι αχώριστοι.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο διάσημο ζευγάρι πλήρωσε 24.000 ευρώ για να αποκτήσει το παιδί του;

Δείτε την 5,9 εκ. δολαρίων έπαυλη που αγόρασε η Beyonce στη μητέρα της (photos)