H Shakira γέννησε: Δείτε την κατά την άφιξή της στο μαιευτήριο (photos)

H Shakira γέννησε: Δείτε την κατά την άφιξή της στο μαιευτήριο (photos)

Kαθώς και τι δήλωσε στα social media

21.36 το βράδυ της Τρίτης, η όμορφη Κολομβιανή τραγουδίστρια έφερε στη ζωή τον πρωτότοκο γιο της, σε μαιευτήριο της Βαρκελώνης.


Η Shakira έφτασε στο νοσοκομείο, συνοδευόμενη από τον 25χρονο ποδοσφαιριστή Gerard Pique. H ίδια η τραγουδίστρια είχε ζητήσει να γεννήσει με καισαρική, καθώς επίσης απαίτησε όλη η ιατρική ομάδα να αποτελείται από γυναίκες, οι οποίες δε θα έδιναν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τη διαδικασία του τοκετού


Το ευχάριστο γεγονός ανακοινώθηκε στη σελίδα της στο facebook χθες τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα γράφτηκε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση του Milan Piqué Mebarak, υιού της Shakira Mebarak και του Gerard Piqué, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Το όνομα Milan, σημαίνει στα σλαβικά αγαπητός και στα αρχαία ρωμαϊκά επίμονος και πρόθυμος. Στα σανσκριτικά δηλώνει την ενοποίηση. Ακριβώς όπως και ο πατέρας του, το μωρό έγινε μέλος της Μπαρτσελόνα κατά τη γέννηση. Το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι το πρώτο παιδί του ζευγαριού ζυγίζει περίπου 2,72 kg, και ότι τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος είναι σε άριστη κατάσταση».


Βέβαια και ο ίδιος ο ευτυχισμένος μπαμπάς δημοσίευσε τα εξής στο twitter του: «Ο γιος μας γεννήθηκε! Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματά σας»

Να τους ζήσει!!

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την έγκυο Shakira σε μια φωτογράφηση με τον Pique που θα συζητηθεί!

H Shakira μας δείχνει την κοιλίτσα της!