Δείτε πως είναι σήμερα η τηλεοπτική Ζίνα

Γωγώ Φούντα
Δείτε πως είναι σήμερα η τηλεοπτική Ζίνα

Μία ομολογουμένως εντυπωσιακή αλλαγή!

Όσοι είστε γύρω στα 25 δεν υπάρχει περίπτωση να μη θυμάστε τη θρυλική αμερικάνικη σειρά Ζίνα: Η πριγκίπισσα του πολέμου, την οποία και ενσάρκωνε η macho και αρκετά... αιμοβόρα θα λέγαμε Lucy Lawless.

Η Νεοαζηλανδή ηθοποιός, της οποίας έγινε σήμα κατατεθέν το δερμάτινο φόρεμα και τα... σπαθιά, έκανε την εμφάνισή της στο συγκεκριμένο ρόλο πριν από 17 ολόκληρα χρόνια, και φυσικά ακολουθώντας την κατάρα των τηλεοπτικών πρωταγωνιστών, κυριολεκτικά τη στοίχειωσε! Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι σκότωνε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους σε κάθε επεισόδιο, οι σεναριογράφοι της σειράς είχαν αφήσει να πλανάται στον αέρα και μία έντονη τάση προς την ομοφυλοφιλία, μετατρέποντάς την αυτομάτως σε gay icon της εποχής.

Σήμερα ωστόσο, σχεδόν μία εικοσαετία μετά η πρώην πριγκίπισσα-φονιάς-καβαλάρισσα, δεν θυμίζει στο ελάχιστο το σκληρό προφίλ της πολεμίστριας που είχε τότε υιοθετήσει, καθώς ο φακός τη συνέλαβε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, πιο θηλυκή και... ροζ από ποτέ!

Έχοντας αποχωριστεί τα μακριά μαύρα της μαλλιά και έχοντας κάνει ανταύγειες και μπούκλες με δυσκολία θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που βλέπαμε στη διάσημη σειρά να τα βάζει με τέρατα και θεούς! Η αλήθεια είναι ότι την προτιμάμε έτσι!

Διαβάστε επίσης:

Beyonce: ζωντανή ή ηχογραφημένη η εμφάνισή της στην ορκομωσία του Obama;

H Shakira γέννησε: Δείτε την κατά την άφιξή της στο μαιευτήριο (photos)

Δείτε τη Μιμή Ντενίση σε κυπριακή σαπουνόπερα