Η ταινία του Ethan Hawke που γυρίστηκε στην Ελλάδα, έκανε επιτέλους πρεμιέρα

Η ταινία του Ethan Hawke που γυρίστηκε στην Ελλάδα, έκανε επιτέλους πρεμιέρα

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Φέτος το καλοκαίρι η είδηση ότι ο Ethan Hawke πέρασε μεγάλο μέρος της άνοιξης και του καλοκαιριού στην Ελλάδα ήταν από τις πολυδιαβασμένες ειδήσεις. Φωτογραφίες του ηθοποιού από τα γυρίσματα στην Πύλο και αλλού έκαναν το γύρω των ελληνικών site.

Η ταινία λοιπόν τέλειωσε και η παγκόσμια πρεμιέρα του «Before Midnight» έγινε στο Φεστιβάλ του Sundance. Η ταινία άρεσε, όπως επίσης άρεσαν τα ελληνικά τοπία. Η τρίτη ταινία της τριλογίας «Before» γυρίστηκε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο. Tο φυσικό της ντεκόρ κρίθηκε το καταλληλότερο και το πιο εκρηκτικό για το φινάλε της υπέρ-πετυχημένης ερωτικής ιστορίας του Τζέσι (Ethan Hawke) και της Σελιν (Julie Delpy) που ξεκίνησε το 1995 με την ταινία «Πριν το ηλιοβασίλεμα.

Τα τοπία της Πύλου, της Καλαμάτας, της Κορώνης και της Καρδαμύλης έγιναν το ιδανικό σκηνικό για το θρυλικό «κινηματογραφικό» ζευγάρι. Ο Ethan Hawke με την τρίμηνη διαμονή του στη Μεσσηνία και με τις οικογενειακές του βόλτες του στις παραλίες απασχόλησε τους έλληνες paparazzi.Τώρα ήρθε η ώρα των ειδικών.
Η πρώτη προβολή της ταινίας κέρδισε και τους πιο δύσκολους κριτικούς. Η Huffington Post υπερθεματίζει: «Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ταινία από τις τρεις, γιατί οι χαρακτήρες φαίνονται σαν δυο πραγματικοί άνθρωποι και όχι καρικατούρες ενός ακόμη χολιγουντιανού «love story». Στην Ελλάδα η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Απριλίου.