Επ'αυτοφώρω: Αυτοί είναι οι «ματάκηδες» του Hollywood! (photos)

Επ'αυτοφώρω: Αυτοί είναι οι «ματάκηδες» του Hollywood! (photos)

Δείτε τους εν ώρα δράσης  

Μερικές φορές ο φωτογραφικός φακός σε απαθανατίζει σε στιγμές άβολες. Στην προκειμένη περίπτωση θα λέγαμε αρκετά άβολες, αφού διάσημοι stars πιάστηκαν στα πράσα. Τι έκαναν; Κοιτούσαν σε σημεία που δεν πρέπει. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά το μπούστο άλλων διάσημων star. Και μπορεί αυτών το μάτι να πήγε... τυχαία λίγο πιο χαμηλά, αυτό όμως αρκούσε για να σχολιαστεί με χιούμορ από τα μέσα.


Ποιοι stars λοιπόν είναι παιχνιδιάρηδες και θα λέγαμε λίγο πιο πονηρούληδες από ότι πρέπει; Πρώτος και καλύτερος φυσικά ο Woody Allen, ο οποίος έχει απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές να κοιτάει τα πλούσια στήθη διάσημων ηθοποιών, εκ των οποίων η Scarlett Johansson και Rachel McAdams.
Πονηρούλης φυσικά είναι ως γνωστόν και ο Ashton Kutcher o οποίος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η Glee Lea Michele δεν τον κοιτούσε, είπε να μπει κυριολεκτικά όλος μέσα στο μπούστο της.

Άλλοι διάσημοι ματάκηδες είναι οι ακόλουθοι: Kanye West, Justin Bibber, Bruce Willis, Dustin Hoffman και P.Diddy. Αίσθηση προκαλεί φυσικά και η Katy Perry οποία είπε να ρίξει μια ματιά στο μπούστο της hot Rihanna.

Δείτε στη gallery όλες τις φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τους μεγαλύτερους stars του Hollywood να φωτογραφίζονται τελείως άβαφτοι για το W magazine

Celebrity εξέλιξη: Stars που θα μπορούσαν να είναι το ίδιο άτομο!

Eρωτική απογοήτευση: Ποιες 3 stars εξομολογήθηκαν δημόσια τον πόνο τους;