Ποια διάσημη σταρ χάνει τα μαλλιά της και γιατί;

Ποια διάσημη σταρ χάνει τα μαλλιά της και γιατί;

«Μου πέφτουν τούφες ολόκληρες» είπε

Οι μέρες της January Jones στα κομμωτήρια έλαβαν τέλος. Η και πάλι ξανθιά style icon μίλησε στη Βρετανική έκδοση του Grazia Daily κατά τη διάρκεια του Sundance Film Festival στη Utah, και αποκάλυψε ότι της πέφτουν τα μαλλιά. Σε τούφες!

«Έχω δοκιμάσει ό, τι χρώμα υπάρχει στα μαλλιά μου και τώρα πέφτουν ανά χούφτες. Ήμουν ξανθιά, κοκκινομάλλα με extensions για μια ταινία, μετά πάλι ξανθιά, ύστερα τα έκανα μαύρα και τωρα πάλι είμαι ξανθιά. Θα αναγκαστώ να τα ξυρίσω και να φορέσω περούκα όπως πάει».

wenn20090453

Η 35χρονη μαμά λέει πως από όλα τα πειράματα που έχει κάνει τελευταία στα μαλλιά της ο 16 μηνών γιος της λατρεύει τις ξανθές της μπούκλες. «Εμένα μου αρέσουν όλα τα χρώματα. Αισθάνεσαι διαφορετικά ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου, αλλά κι εγώ προτιμώ το ξανθό. Ο γιος μου με αναγνωρίζει μόνο στις φωτογραφίες που είμαι ξανθιά και λέει: Μαμα».

Η ηθοποιός μπορεί να μην τολμά όπως λέει να αποκαλύψει δημόσια ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της αλλά σε ό, τι αφορά τα μαλλιά της δεν έχει δισταγμούς.

«Μια φορά πριν 7 ή 8 χρόνια της κάναμε όλα τα μαλλιά ροζ σαν τσιχλόγουσκα. Έχει πλάκα να αλλάζει χρώμα στα μαλλιά ιδίως όταν το κάνεις σε κάποιον που του πηγαίνουν όλα», λέει η colorist της στο Grazia.

Διαβάστε ακόμη:
Lana Del Rey: το διάσημο κορίτσι άφησε κυριολεκτικά μουστάκι

Ποια ποπ σταρ έδειξε τους super κοιλιακούς της λέγοντας πως είναι αποτέλεσμα... junk food;