Όλη αλήθεια για τη Δέσποινα και τη Eurovision

Όλη αλήθεια για τη Δέσποινα και τη Eurovision

Θα παρουσιάσει τελικά τη βραδιά της Eurovision;

Η είδηση ότι η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον σεναριογράφο και ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη θα παρουσιάσουν την βραδιά της ανάδειξης του ελληνικού τραγουδιού για την Eurovision, ακούστηκε όσο καμία άλλη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική. Αυτό που συνέβη, είναι ότι όντως ο Φωκάς Ευαγγελινός μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη προσέγγισαν τη Δέσποινα και τη ρώτησαν αρχικά, αν θα την ενδιέφερε να είναι συμπαρουσιάστρια (ή καλύτερα quest συμπαρουσιάστρια) της βραδιάς του τελικού μαζί με τον Γιώργο. Η Δέσποινα ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούσαν την εμφάνισή της, αλλά ο Φωκάς και ο Γιώργος ήθελαν μόνο την αρχική της συγκατάθεση, ώστε να ενημερώσουν την ΕΡΤ. Όταν η ΕΡΤ τους δώσει και επίσημα το πράσινο φως, τότε το δίδυμο θα σκεφτεί και θα προτείνει μια ολοκληρωμένη πρόταση στη Δέσποινα με την ελπίδα να λάβουν μια θετική απάντηση.

Για το μόνο που συμφώνησε η Δέσποινα –και αυτό μας το τόνισαν ιδιαίτερα οι συνεργάτες της τραγουδίστριας- είναι ότι πιθανότατα θα την ενδιέφερε μια ανάλογη πρόταση, αυτό και μόνο. Κανένα ναι δεν είπε η Δέσποινα και δεν συμφώνησε σε τίποτε ακόμη. Πρώτα θα δει τι έχουν στο μυαλό του ο πρώην συνεργάτης της Φωκά ς και ο ταλαντούχος Καπουτζίδης και θα κρίνει ανάλογα και θα απαντήσει