Beyonce εναντίον Madonna. Ποια ήταν τελικά η βασίλισσα του Super Bowl;

Beyonce εναντίον Madonna. Ποια ήταν τελικά η βασίλισσα του Super Bowl;

Δύο μεγαθήρια της pop δίνουν μάχη στήθος με στήθος, οπίσθιο με οπίσθιο για το στέμμα της βασίλισσας του Super Bowl, του μεγαλύτερου αθλητικού event στον κόσμο. Εσείς ποια προτιμάτε; Πείτε το με ένα comment.

Madonna
Η βασίλισσα της pop σε προχωρημένη ηλικία και με εξαιρετικά καλό styling εμφανίστηκε ως θεά του ήλιου πάνω στη σκηνή μαζί με τη Nicki Minaj και τη M.I.A στο πλευρό της, αλλά τους "I am sexy and i know" LMFAO και κατάφερε να δώσει μία performance που κανέναν δεν συγκλόνισε, αλλά μάλλον απογοήτευσε λίγο αφού τραγούδησε κομμάτια από το βαρετό τελευταίο της δίσκο MDNA. Μπορεί όμως, η πιο σπουδαία γυναίκα της pop μουσικής να κάνει πραγματικά λάθος; Να είναι αδιάφορη;

Beyonce
Η badiebey ή αλλιώς η κυρία Jay Ζ, φρέσκια μανούλα και λίγο μετά τα σχόλια που προκάλεσαν το playback της στην ορκωμοσία του Ομπάμα ήρθε πάνω στη σκηνή του Super Bowl για να αποδείξει ότι μπορεί να τραγουδά και χορεύει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη pop star στον κόσμο αυτή τη στιγμή; Τα κατάφερε; Απόλυτα. Με τη βοήθεια των πρωήν κοριτσιών της, Destiny's Child και με μία επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια της η Beyonce έδειξε σε όλες τις κοπέλες που θέλουν να λέγονται performers πως πραγματικά γίνεται. Καθηλωτική σε τίναγμα μαλλιού, εντυπωσιακή σε κάθε βήμα της.

Διαβάστε περισσότερα:

H Beyonce μιλά για την αποβολή της 2 χρόνια πριν!

Γιατί η Beyonce θα πληρώσει μία ολόκληρη περιουσία;

Ποιος οίκος θα ντύσει την Beyoncé στην πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο Super Βowl;