Ποια αποκάλυψε πανηγυρικά το εσώρουχό της στο κόκκινο χαλί;

Ποια αποκάλυψε πανηγυρικά το εσώρουχό της στο κόκκινο χαλί;

Καταστροφή σε πρεμιέρα

Η Kellie Shirley δεν είναι κανένα σπουδαίο celebrity, ούτε καμία διάσημη ηθοποιός. Η πιο γνωστή της δουλειά ήταν ένας ρόλος στην σαπουνόπερα East Ends και αυτή η επιτυχία περιορίστηκε στην Αγγλία.
Η Kellie όμως έγινε πρόσφατα πολύ δημοφιλής μια και είχε την ατυχία να έχει μια από τις χειρότερες και καταστροφικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Η ατυχή ηθοποιός πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας "Run For Your Wife" στην οποία παίζει, αλλά τελικά έκλεψε τα φλας για τους λάθους λόγους. Η τουαλέτα της, θύμα του καιρού, ήταν βρεγμένη και με κάποιο μυστηριώδη τρόπο σφηνώθηκε ψηλά στο καλσόν της και έδειξε στο κοινό και άλλα πράγματα εκτός, από το ταλέντο της.

Βέβαια εξ αιτίας αυτής της κακής στιγμής, η φωτογραφία τηw έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια, αλλά όπως λένε στο δικό της επάγγελμα, δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα από τη στιγμή που γράφουν σωστά το όνομα σου.
Ευχόμαστε στην Kellie στο μέλλον να την ακούσουμε και γι άλλα πράγματα και όχι σαν την ηθοποιό που φάνηκε το εσώρουχό της, με πανηγυρικό τρόπο.