Πλανήτης Hollywood: όταν οι διάσημες κυρίες κυκλοφορούν γυμνές

Πλανήτης Hollywood: όταν οι διάσημες κυρίες κυκλοφορούν γυμνές

Δείτε τις διάσημες star να κυκλοφορούν στους δρόμους αφήνοντας τα ελέη τους σε κοινή θέα.

Θυμάστε την τελευταία φορά που θαυμάσατε κάποια χολυγουντιανή star για τα ρούχα της; Παραγεμισμένες γκαρνταρόμπες και στρατιές από στυλίστες είναι η καθημερινότητα των διάσημων κοριτσιών που τα έχουν όλα γι΄αυτό και τα έχουν βαρεθεί. Ποιο είναι το επόμενο βήμα της πλήξης τους από τις πανάκριβες δημιουργίες υψηλής ραπτικής που πέφτουν στα πόδια τους σαν ακρίδες; Μα φυσικά η εκκεντρικότητα και οι υπερβολικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα αυτές που με όχημα τη διαφάνεια δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία μας.


Η Rihanna έχει εξελιχθεί σε party girl που προκαλεί με κάθε του εμφάνιση. Με φανερή αδυναμία στα προκλητικά σύνολα, το κορίτσι από τα Barbados φοράει ότι πιο προκλητικό έχει και μας τα δείχνει όλα.


Η Lady Gaga δεν είναι εκείνη που θα δούμε με φυσιολογικά ρούχα, ούτε θα τη χαζέψουμε με ένα τζιν και αθλητικά. Έχοντας λανσάρει ένα υπερβολικά εκκεντρικό look η Gagaloo δεν έχει κρύψει πως της αρέσει αν κυκλοφορεί μόνο με τα εσώρουχα, με σέξι κορμάκια και διαφάνειες που δείχνουν κάθε χιλιοστό του κορμιού της. Φυσικά ούτε λόγος για εσώρουχα.


H Kristen Stewart είναι ένα αγοροκόριτσο που μεταμορφώνεται μόνο όταν έχει να κάνει κάποια εμφάνιση σε κόκκινο χαλί. Από τη μία στιγμή στην άλλη τα al lstar και τα σκισμένα παντελόνια εξαφανίζοναι δίνοντας τη θέση τους σε φορέματα που φανερώνουν κάθε πόντο του κορμιού της και φυσικά το εσώρουχό της.


Η Sharon Stone καταφέρνει ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να έχει ένα κοφτερό μυαλό και ένα κορμί για αμαρτίες. Η διάσημη ηθοποιός ξέρει τι εντύπωση προκαλεί κι έτσι σα να έχει κάνει μία μικρή συμφωνία, αρνείται να φορέσει σουτιέν και διαλέγει μόνο διάφανες μπλούζες δείχνοντάς μας σε κοινή θέα τα κάλλη της.


Απολαύστε τις φωτογραφίες!