Ποια διάσημη αποκάλεσε τον Jay-Z άσχημο στο Twitter της;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη αποκάλεσε τον Jay-Z άσχημο στο Twitter της;

Kαι κατάφερε για ακόμη μία φορά να προκαλέσει;

Δεν είναι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε περίεργες και προκλητικές συμπεριφορές αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά ξέφυγε κατά πολύ. Ο λόγος για το... καλόπαιδο Amanda Bynes η οποία επέστρεψε δριμύτερη καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες να γίνει αντιπαθής και ενοχλητική, και φυσικά τα κατάφερε!

Συγκεκριμένα, η προβληματική star ανέβασε μία φωτογραφία του διάσημου ράπερ και συζύγου Beyonce βεβαίως βεβαίως, Jay-Z συμπληρώνοντας από πάνω τη λεζάντα «ugly face», δηλαδή άσχημο πρόσωπο! Μπορεί λοιπόν η φωτογραφία να κατέβηκε λίγα μόλις λεπτά μετά, είτε γιατί η Amanda το μετάνιωσε είτε γιατί έφαγε κράξιμο από τους θαυμαστές του ράπερ, πρόλαβε ωστόσο να γίνει αντιληπτή από τον κόσμο των social media και φυσικά πρώτο θέμα στο διεθνή σκανδαλοθηρικό Τύπο.

Για την ιστορία ο Jay-Z δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει μιας και προτιμά να απολαύσει τις διακοπές του με τη διάσημη γυναίκα του και την κόρη τους. Η αλήθεια είναι ότι και κουκλάκι ζωγραφιστό δεν τον λες, αλλά υπάρχει μία λεπτή διαχωριστική γραμμή που οδηγεί στην αγένεια και τη χαζομάρα και η Bynes την έχει ξεπεράσει προ πολλού!

Διαβάστε επίσης:

Σε ποια νεαρή star έκαναν έξωση επειδή κάπνιζε... μαριχουάνα;

Ποια star άρχισε να τρέχει ολόγυμνη σε ινστιτούτο ενώ έκανε σολάριουμ;

H Beyonce απολογείται: όλη η αλήθεια πίσω από τη playback εμφάνιση στην ορκομωσία Obama