Τι σχέση έχει η Kristen Stewart με το φετιχισμό;

Τι σχέση έχει η Kristen Stewart με το φετιχισμό;

Σύντομα θα την απολαύσουμε μόνο με παπούτσια!

Η αθώα του Twilight που αποδείχτηκε μη αθώα τόσο on όσο και off screen, συνεχίζει με τους σέξι ρόλους. Αφού μπήκε ανάμεσα σε δύο κολλητούς και έκανε σεξ μαζί του στο αυτοκίνητο και όχι μόνο, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον φετιχισμό.

Διαφορετικά, να γίνει η... μούσα ενός σχεδιαστή παπουτσιών με ιδιαίτερες ορέξεις. Όλα αυτά στην νέα της ταινία The Big Shoe, όπου θα κάνει το μοντέλο και πιθανότατα - όπως λέγεται θα την δούμε να κυκλοφορεί μόνο με παπούτσια!

Ο Steven Shainberg μετά το σαδομαζοχιστικό «Secretary» και το πιο πρόσφατο «Fur» ετοιμάζεται να συνθέσει μια νέα προκλητική ταινία σε σενάριο του ιδιού μαζί με τον Mickey Birnbaum. Kεντρικός ήρωας είναι ένας ταλαντούχος φετιχιστής σχεδιαστής παπουτσιών (Jim Sturgess) που προσπαθεί να κρατήσει την τέχνη του καθαρή και αναλλοίωτη από την εμπορικότητα. Αντιμετωπίζοντας την πίεση της οικογένειάς του, κάνει μία συμφωνία για την κατασκευή προϊόντων μαζικής παραγωγής.

Η μητέρα του (Susan Sarandon) προσλαμβάνει μια ψυχοθεραπεύτρια (Elizabeth Banks), αλλά κι λένα σέξι μοντέλο σε ρόλο μούσας (Kristen Stewart), για να συμμορφωθεί και να εμπνευστεί. Το αποτέλεσμα; Μια μαύρη κωμωδία με ερωτικά μπερδέματα και πολλά παράξενα μοντέλα παπουτσιών που θα μας προκαλέσει το μόνο σίγουρο!

Διαβάστε ακόμη:

Η Miranda Kerr και ο Orlando Bloom ξαναπαντρεύονται!

Ποιος τραγουδιστής λιποθύμησε επί σκηνής και άφησε άναυδο το κοινό του; (video)