David Beckham: Δείτε τις πιο πετυχημένες και τις πιο... απαράδεκτες κουπ του!

Γωγώ Φούντα
David Beckham: Δείτε τις πιο πετυχημένες και τις πιο... απαράδεκτες κουπ του!

Tα μαλλιά του star πέρασαν από 40 κύματα προκειμένου να βρουν το ιδανικό στυλ!

Eίναι ένας από τους πιο σέξι άντρες παγκοσμίως και από τα μεγαλύτερα fashion icons, φυσικά! Oτιδήποτε κι αν φορέσει γίνεται αμέσως μόδα ενώ ειδική μνεία μπορεί να γίνει στα κουρέματά του, καθώς μετά την Madonna και την Rihanna, είναι μάλλον ο άνθρωπος που αλλάζει πιο συχνά μαλλιά στον πλανήτη γη.

Ο λόγος φυσικά για τον David Beckham ο οποίος, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν υπήρξε ποτέ αυτό που ονομάζουμε τυπικός ποδοσφαιριστής. Σε πρόσφατη μάλιστα ψηφοφορία, κατάφερε κάτι που ίσως κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει! Κάποια από τα χτενίσματα του ανακηρύχθηκαν τα πιο πετυχημένα που έχουν υπάρξει και ταυτόχρονα κάποια άλλα τα πιο... αποτυχημένα!

Φυσικά στην πρώτη κατηγορία βρίσκονται τα τωρινά μαλλιά του David, τα οποία και είναι ομολογουμένως υπέροχα, και τα οποία πιθανότατα να είναι έμπνευση της πάντα in fashion συζύγου Victoria. Όπως καταλαβαίνετε, στην κατηγορία των αποτυχημένων είναι όλα εκείνα τα οποία και έκανε ο διάσημος ποδοσφαιριστής όταν πρωταγωνιστούσε στα ευρωπαικά γήπεδα!

Πότε οι κίτρινες ανταύγειες, πότε κάτι απαράδεκτα ράστα και πότε το mohican στυλ, ήταν αρκετά για να προκαλούν πάντα το απορημένο βλέμμα των φιλάθλων και τα κοροιδευτικά σχόλια των αντιπάλων! Κατά περίεργο ωστόσο λόγο, ποτέ μα ποτέ καμία γυναίκα δεν σχολίασε αρνητικά τις... επιλογές του και πάντα έβγαζαν κραυγές θαυμασμού με το που έβγαινε από τη... φυσούνα!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις πιο χαρακτηριστικές του απόπειρες...

Διαβάστε επίσης:

David Beckham: Το πλάνο που πρόδωσε τον superstar

Η ροζ πλευρά του David Beckham: Τα αγαπημένα του παπούτσια είναι εμπνευσμένα από την κόρη του

Δείτε τον David Beckham ημίγυμνο και sexy όσο ποτέ, για τη νέα διαφήμιση της H&M (video)