Τα άγνωστα ταλέντα των σταρ!

Τα άγνωστα ταλέντα των σταρ!

Σε τι θα μπορούσαν να είναι εξίσου επιτυχημένοι αν δεν τους κέρδιζε το Hollywood;

Οι σταρ του Hollywood εκτός από το υποκριτικό ταλέντο, έχουν κι άλλα χαρίσματα, που αν η καριέρα τους χτύπα ξύλο αποτύγχανε θα μπορούσαν άνετα να αξιοποιήσουν ως βασικό επάγγελμα. Πάμε να δούμε ποιοι είναι καλοί και σε τι ακριβώς!


Matthew Perry
O πρωταγωνιστής των Friends υπήρξε ένας δεινός παίκτης του τένις στα εφηβικά του χρόνια φτάνοντας στη θέση 17 στην κατηγορία junior.


Ricky Gervais
O διάσημος βρετανός κωμικός υπήρξε κάποτε μάνατζερ indie συγκροτημάτων και αν θέλετε να ξέρετε είχε μανατζάρει, τους Suede.


Pierce Brosnan
Εδώ θα εκπλαγείτε. Εκτός από πολύ καλός εικαστικός με έφεση στη ζωγραφική ο ηθοποιός δούλευε ως ζογκλερ και κατάπινε φωτιές με κάθε τρόπο. Ω, ναι!


Brad Pitt
Το αγόρι της Angelina, συνέβαλε με τα ίδια τα χεράκια του στο έργο του Make It Right Foundation, στην κατασκευή 150 σπιτιών στη Νέα Ορλεάνη όταν η περιοχή καταστράφηκε από τον τυφώνα Κατρίνα το 2005; Η λατρεία του για την αρχιτεκτονική είναι γνωστή και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.


Woody Allen
Ο πολυτάλαντος κύριος είναι αυθεντία στο σκάκι. Φυσικά παίζει πολύ καλό κλαρινέτο με jazz μπάντες- όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι.


Gwyneth Paltrow
Η διάσημη ηθοποιός εύκολα θα μπορούσε να είναι σεφ. Όσοι έχουν δοκιμάσει τις νοστιμιές της έχουν μείνει άφωνοι ενώ έχει εκδόσει και βιβλίο. Τα ταλέντα της δεν σταματούν εδώ, μιας και όσοι είδαν το Country Song θα διαπίστωσαν πως διαθέτει πολύ καλή φωνή. Έχει τραγουδήσει σε πολλά soundtracks και έχει κάνει μέχρι και backing vocals σε live του φίλου της Jay-Z.


Jason Lee
Ο Jason Lee, υπήρξε ένας διάσημος επαγγελματίας skateboarder στα τέλη των '80s, αρχές '90s! Έχει μεν σταματήσει να εξασκεί το άθλημα, είναι όμως ιδιοκτήτης της επαγγελματικής εταιρείας skateboard, Stereo Skateboards.


David Arquette
Ο γνωστός ηθοποιός πλέκει όπως... στα σίγουρα κανένας άλλος σταρ στο Hollywood και δεν κρύβει την αγαπημένη του ασχολία! Αν και... ο Ryan Gosling πρόσφατα αποκάλυψε πως αρέσκεται και αυτός στο πλέξιμο.


Colin Farrell
Ο σέξι ηθοποιός λατρεύει το line dancing, που έχει τις ρίζες του στην Ιρλανδία. Λέγεται πως είναι από τους καλύτερους και θα μπορούσε άνετα να είναι χορευτής.


Kevin Bacon
Ξέρει να παίζει κιθάρα, ντραμς, τραγουδάει και έχει και συγκρότημα με τον αδελφό του. Οι 'The Bacon Brothers' (τρομερό όνομα ε;) έχουν ηχογραφήσει και 6 άλμπουμ!


Geena Davis
Παρακολούθησε τοξοβολία στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996, και κόλλησε με το σπορ ενώ έγινε τόσο καλή που τερμάτισε 29η ανάμεσα σε 300 γυναίκες στους εθνικούς αγώνες του 1999, ενώ έχασε για λίγο την είσοδό της στους ημιτελικούς των Olympic Trials για τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ. Επίσης, στις ταινίες δράσης οι σκηνές που πετούσε μαχαίρια και πυροβολούσε κατευθείαν στο στόχο, ήταν πέρα για πέρα αληθινές.


Susan Sarandon
Είναι μεγάλη fan του ping-pong και μάλιστα έχει ανοίξει και ένα club στη Νέα Υόρκη, το Spin, που είναι αφιερωμένο στο σπορ.


John Travolta
Ο Travolta έχει άδεια όχι μόνο για να πετάει το δικό του προσωπικό Boeing 707, αλλά 11 διαφορετικά αεροσκάφη. Πρόσφατα αποκάλυψε πως πετάει και ελικόπτερο.

Διαβάστε ακόμη:

Ξανά μωρό: Ποια hot star πιπιλούσε δημοσίως το δάχτυλό της κρατώντας ένα αρκουδάκι στην αγκαλιά της;

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν είμαι μόνη μου, έχω άνθρωπο στη ζωή μου»