Bruce Willis: «Ήμουν τραυλός. Οι ρόλοι μου με θεράπευσαν»!

Bruce Willis: «Ήμουν τραυλός. Οι ρόλοι μου με θεράπευσαν»!

Ο ηθοποιός μιλά για το παρελθόν και αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από την ηθοποιία

Ο 57χρονος πια Bruce Willis, φόρεσε το πετροπλυμμένο κοστούμι του και πόζαρε στο μαγικό φακό του Mario Testino για το περιοδικό GQ Μαρτίου μιλώντας για πολλά που δεν ξέραμε.

Ξενικά αποκαλύπτοντας πως είναι τραυλός. «Ακόμη τραυλίζω μπροστά σε κόσμο. Παλιά δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Μια φορά έμαθα κάτι απέξω για ένα θέατρο κάπου στο γυμνάσιο και ανακάλυψα πως δεν τραύλιζα. Οι ρόλοι μου με θεράπευσαν», and shrugged off his repeated Oscar snubbing

Τι απαντά σε αυτούς που του θυμίζουν πως δεν κατάφερε σε 30 χρόνια να κερδίσει ούτε ένα Oscar;

«Δεν παίρνεις Oscar πυροβολώντας κόσμο. Δεν κερδίζεις Oscar με κωμμωδίες. Το κερδίζεις με το περιεχόμενο ενός ρόλου και με το να γίνεσαι συναρπαστικός για να κρατάς τον άλλο προσηλωμένο στο χαρακτήρα σου. Το Die Hard και το Dirty Harry δεν είναι ταινίες για Oscar. Έχω κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα και δύο Emmy. Πάλι καλά».

Όταν πρωταγωνιστούσε στο Moonlighting στην τηλεόραση αποκαλύπτει πως είχε θέμα με τον αλκοολισμό και αποφάσισε να το κόψει κάπου στο 1988.

«Παρέμεινα νηφάλιος για αρκετό καιρό. Κατάλαβα πως δεν είχε νόημα να πίνω τη βότκα με το μπουκάλι κάθε μέρα. Αποφάσισα να μην χαλάσω τη ζωή μου και το συνειδητοποίησα. Έκτοτε πίνω κρασί, αλλά με το φαγητό».

Ο Bruce μπορεί να μην έχει κερδίσει Oscar αλλά τιμήθηκε τη Δευτέρα στο Παρίσι με το βραβείο Commander of the Arts and Letters για την 30ετή συνεισφορά του στο cinema.

«Σε αυτή τη φάση νιώθω κουρασμένος. Είναι καιρός για νέα πράγματα και πρόσωπα. Αν βρω κάτι που με εκφράζει όπως είμαι σήμερα θα επιστρέψω», καταλήγει ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

«Θα προσπαθήσουμε να τεκνοποιήσουμε στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου»: ποιο διάσημο ζευγάρι έκανε τη δήλωση

Ξανά μωρό: Ποια hot star πιπιλούσε δημοσίως το δάχτυλό της κρατώντας ένα αρκουδάκι στην αγκαλιά της;