Ποια διάσημη δήλωσε: «Πήγα στις οντισιόν για το Les Miserables αλλά με απέρριψαν. Δικαίως η Hathaway πήρε το ρόλο»

Ποια διάσημη δήλωσε: «Πήγα στις οντισιόν για το Les Miserables αλλά με απέρριψαν. Δικαίως η Hathaway πήρε το ρόλο»

Και μάλιστα είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα 

Είναι μια γυναίκα φωτιά. Όμορφη, με πλούσιες καμπύλες. Είναι μία από τις πιο γνωστές και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Ο λόγος για την Scarlett Johansson. Μπορεί η Scarlett να είναι η αγαπημένη μούσα του Woody Allen, υπάρχουν όμως άλλοι σκηνοθέτες που της κλείσανε την πόρτα κατάμουτρα.


Η Scarlett πήγε στις οντισιόν του Les Miserables, με σκοπό να πάρει το ρόλο της Fantine, ρόλο που τελικά έπαιξε η Anne Hathaway. Η 28χρονη ξανθιά ηθοποιός δοκίμασε την τύχη της αλλά μάταια. Φυσικά αντίπαλο είχε και τον ίδιο της τον εαυτό, μιας και είχε λαρυγγίτιδα και δε μπορούσε να δώσει το 100% του εαυτού της. Όπως τόνισε όμως: «Πήγα με λαρυγγίτιδα. Έκανα ό,τι μπορούσα και προσπάθησα να υποδυθώ το ρόλο σα να είμαι απολύτως υγιής. Βλέποντας την ταινία όμως κατάλαβα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να υποδυθώ τόσο τέλεια το ρόλο όσο η Hathaway. Ήταν τέλεια και νομίζω ήταν δίκαιο που τον πήρε εκείνη. Ήταν γραφτό να γίνει έτσι.»


Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η όμορφη ηθοποιός έλαβε μέρος στις οντισιόν για το Les Miserables, αφού και όταν ήταν παιδάκι είχε δοκιμαστεί για το ρόλο της κόρης της Fantine, Cosette, μόνο που πάλι απέτυχε να κατακτήσει το ρόλο.


Συμβαίνουν αυτά!

Διαβάστε ακόμα:

Τα χλευαστικά σχόλια στο twitter για την Anne Hathaway. Ήταν όντως γραφική στα Bafta;

Scarlett Johansson: «Οι γυναίκες με καμπύλες είναι πολύ πιο σέξι»

Les Miserables: Το Queen.gr το είδε και αναφέρει.